Fik du tømt lufthavnen?

All about that beige

nude1(Sweater Acne, shirt Eton, skirt Zara, bag Saint Laurent, sneaks Adidas, necklace vintage)nude3

– eller kalder man det nude, camel eller bare lettere bæfarvet. Ja ja kært barn har mange navne, men jeg er i hvert fald svært glad for alle nuancer inden for det beige spektrum.  Går da også og lurer på beige/camel jakker for tiden, men mere om det senere!

Og nu til makeuppen.

Tyede igen til min brune Groundwork cremeøjenskygge fra MAC blandet sammen med en sort kohl streg som jeg tværede godt ud på øjenlåget. Dernæst lagde jeg massere af shine på den øverste del af kindbenet, hvor jeg brugte Nars Copacabana illuminator.

Et godt tip er, at varme en “klat” af highlighteren imellem fingrene eller på håndryggen inden du lægger den på ansigtshuden. Således lægger produktet sig mere jævnt på huden, og du undgår glimmerstriber på huden, som man desværre godt kan få med meget lyse shimmer produkter. Husk også altid at duppe grundigt når du påfører highlighteren på huden. Hellere dup en gang for meget end en gang for lidt 🙂

2 kommentarer

  • Julie

    Så lækker makeup! Må man spørge, hvad du har under øjet på dette billede? Det er altid mit problem, da jeg har meget lange øjenvipper på de nederste (og desværre ikke ret lange på de øverste), hvorfor mascara på de nederste øjenvipper får mine øjne til at ‘hænge’ og synes tunge. Og så ser det ret dullet ud til mig, da det pludselig ligner, at jeg har vildt meget makeup på øjnene, selvom det kun er en lille smule mascara på de nederste vipper, der er til forskel.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mind your makeup

    Tak Julie 🙂 På billedet har jeg lidt brun øjenskygge langs de nederste vipper. (Min mascara er for tiden Miss Manga fra L´oreal).
    Når jeg lægger mascara på de nederste vipper “tørrer” jeg altid vippespidserne af med en finger eller en ren pensel. Så når mascaraen stadig er våd, kører jeg forsigtigt fingeren eller en flad pensel langs ydertippen af de nederste vipper, så man får fjernet alt overskydende mascara. Jeg er nemlig heller ikke så vild med alt for meget mascara på de nederste vipper – undtagen hvis det er en del af looket). Ofte lægger jeg slet ikke mascara på de nederste vipper, fordi som du siger, kan det faktisk tynge øjet mere og ikke åbne det, som jo er den effekt man primært ønsker 🙂 Hvis du har lyse vipper, kan du jo forsøge at farve de nederste vipper og så behøver du slet ikke mascara på dem 🙂 Og ps hvad med at prøve vippeserum på de øverste vipper? Det virker altså! – du får måske ikke helt vildt lange vipper, men det kan altså gøre en forskel. Husk også at bruge en vippebukker, fordi det giver de øverste vipper et flot løft og får dem til at syne af mere.
    Kh Marie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fik du tømt lufthavnen?