I caved in!!!

Fik du tømt lufthavnen?

pensler nye1(Brush set Look in a box, Advanced Brush Kit)pensler nye 2(Duo Fibre Brush Nr. 159, Angled foundation Brush Nr. 193 , Medium Angled Brush Nr. 275Short Shader Brush Nr. 214
pensler nye 3(Browgel Brow set MAC, Strobe Cream MAC)

– var det, jeg blev spurgt om af en veninde, efter jeg havde været ude og rejse. Først troede jeg faktisk, at spørgsmålet var rettet imod mit tidligere toiletbesøg, men så gik det op for mig, at hun selvfølgelig spurgte til Kastrups taxfree skønhedsafdeling. Og ja den fik jeg da tømt 🙂

I hvert fald deres MAC stand! Jeg skulle egentlig bare have én pensel, en blød og bredbørstet pensel, der ville være ideel til at blende øjenskygger, især ved øjets globelinje. Da jeg så fandt den perfekte pensel, var den en del af et sæt på fire pensler, som alle var rigtigt gode. Endte derfor med at købe hele sættet, som hedder Look in a box – advanced brush kit. Prisen for dette sæt er faktisk ganske rimelig, da man normalt kun ville kunne få to pensler til denne pris. MAC har lige nu også tilbud på et andet penselsæt med basic pensler, som er det perfekte startkit, hvis du endnu ikke har en eneste makeuppensel. Find det her. 

 Hvis du undrer dig over, hvad disse og andre pensler egentlig kan og er beregnet til, så vil du meget snart få svaret i en video, der kommer i løbet af ugen. I videoen vil jeg vise forskellige pensler og give mit bud på, hvilke pensler du ikke kan undvære i din makeuppung.

Udover pensler fik jeg også købt en ny eyebrowgel, som nok er det makeupprodukt, jeg bruger aller mest. Selv hvis jeg ikke har foundation eller mascara på, så skal mine bryn altså sidde ordentligt når jeg skal møde verden, og det hjælper browgel mig med! Jeg køber altid den gennemsigtige gel, men hvis du har lyse bryn og gerne vil have lidt farve på dem, så er en farvet bryngel noget af det nemmeste at lægge, og giver et meget naturligt brynresultat.

Dernæst hamstrede jeg mig også en Strobe Cream, som er en dagcreme med hudgode ingredienser i og et super flot perlemorsskær.  Er du vild med et fugtet dewy foundation look, så er Strobe Cream et rigtigt godt redskab til at opnå denne effekt. Jeg bruger ofte Strobe Cream lige inden jeg lægger foundation, fordi det giver den flotte hud med massere af glød.

Strobe Cream kan faktisk også bruges som en let highlighter på kindben, næseryg, ved øjenbrynsbenet og i øjenkrogen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I caved in!!!