Vil du have volume og lækker tekstur til håret?

De bedste makeuppensler

penslersigma penslergode3DHD Kabuki foundation brush, Sigma // 3DHD precision concealer brush, Sigma // Ultra fine liner, Bobbi Brown // 217 blending brush, Mac

For et par uger siden følte jeg mig mere en heldig, da jeg pludseligt modtog en meget uventet pakke fra det amerikanske mærke Sigma, som er særligt kendte for deres gode pensler. Både makeupartisterne og YouTube-guruerne Lisa Eldridge og Wayne Goss bruger Sigmas pensler, og jeg har derfor længe gået og sukket efter dem.

Derfor var min glæde mere en fuldendt, da pakken fra Sigma indeholdt 11 pensler og derudover en masse makeup.

Penslerne er af topkvalitet, men jeg må især fremhæve 3DHD Kabuki foundation brush og 3DHD precision concealer brush, som i mine øjne er perfekte til at påføre foundation og concealer.

I lang tid mente man, at flade pensler var bedst til at påføre foundation med, men vil du gerne buffe din foundation på huden (at påføre makeuppen med cirkulere bevægelser), så porerne bedre bliver dækket, skal der altså en blød og mere fyldig pensel til.

Jeg synes, at man med den kabuki-inspirerede pensel får mere dækning, som stadig er meget naturlig, og det er meget nemmere at blende makeuppen smukt ind i huden, og concealeren under øjnene.

Jeg er en mega fan af Sigmas lækre pensler, og kan kun anbefale dem, fordi de er nytænkende, men består stadig af et solidt håndværk.

Psst … Vil du have endnu mere skønhed, så følg med på Instagram, hvor jeg dagligt viser mine seneste skønhedsfavoritter

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du have volume og lækker tekstur til håret?