Mama's got a brand new bag

I caved in!!!

stansmith1 stan smith2(Pants Cos, sweater Acne, bag Saint Laurent, sneaks Stan Smith Adidas)stan smith4 stan smith3

Arh nu kunne jeg ikke holde til det længere! Kunne ikke modstå… måtte have Stan Smith sneaksne, som snart sidder på alle og enhver og nu også på mig 🙂

Jeg havde egentlig sagt til mig selv, at jeg måtte nøjes med mine Adidas Superstar, men Stan Smith blev ved med at kalde på mig! Så da jeg fandt dem i Berlin til en lidt billigere penge end i DK, slog jeg til. Og som man kan se på mit lumre blik på billede to, er jeg vældigt glad for dem 🙂

Og nu til makeuppen…

Her i efteråret og til vinter er det jo 1960’er tendensen, der præger både mode og makeup! Derfor prøvede jeg kræfter med en øjenmakeup, der var mørk rundt om øjet, og inde på øjets nederste våde kant lagde jeg en nude eyeliner, så øjet synede større og mere åbent. Denne øjenmakeup parrede jeg med markerede bryn, massere af mascara og nude matte læber.

Først lagde jeg MACs cremeskygge Paint Pot i farven Groundwork på hele øjenlåget. Langs den øverste vippekant lagde jeg en sort kohlstreg, som jeg tværede godt ud med en pensel, så den tonede ud, og til sidst smeltede sammen med den brune øjenskygge. Jeg lagde også den brune skygge under øjet, for virkelig at markere øjet og få det til at se større ud. Så lagde jeg den nude eyeliner på den våde vippekant og dernæst massere af mascara på vipperne med min nye mascara Miss Manga fra L’oreal. Miss Manga giver lange edderkoppevipper, som er præcis den vippeeffekt, jeg ønsker mig for tiden.

Til sidst lagde jeg MACs Myth læbestift, som giver en diskret nude farve til læberne, men du kan også bare bruge et tyndt lag concealer eller foundation til at opnå samme effekt.

Et godt tip… Inden du lægger læbestift eller concealer på læberne, så husk skrubbe dine læber fri for tør hud med en tandbørste eller en læbescrub og påfør dernæst et tyndt lag læbepomade eller lipprimer, således får du det pæneste underlag til din læbestift.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mama's got a brand new bag