When In Doubt...

Mama’s got a brand new bag

ysl1 ysl2 (Saint Laurent “Monogram Universite bagysl3(Turtleneck Uniqlo, skirt Surface to air, bag Saint Laurent “Monogram Universite bag”, sunglasses Miu Miu, socks Adidas, sneaks Adidas Superstar)

Dytlelytlytlyt” – nej du læser ikke forkert. Jeg forsøger blot, at frembringe den baslyd der kommer i omkvædet af James Browns sang fra 1965, hvor han synger “Papas got a brand new bag” Det var nemlig den sang, der kørte på repaeat inde i mit hovede, efter jeg erhvervede mig mit mest ekstravagante køb hidtil whuha!  En skøn Saint Laurent bag som jeg længe har sukket efter.

Har lige været i Berlin for at se kæresten optræde, og så blev der jo også klemt lidt shopping ind. I kaDeWe ,som er et tysk luksusshoppincenter med snobbede ekspedienter og rige russere i massevis, fandt jeg så tasken, min taske!

Tror måske det er første gang, de I KaDeWe havde en kunde (mig), der købte dyre tasker iført tennissokker og udtrådte sneaks, det var lidt et Pretty Woman øjeblik 🙂

Det første billede viser mig, med et meget fjoget grin lige efter jeg havde købt tasken. Blev sgu helt svimmel over købet, men det er jo en inversting og en klassisk taske, som skal være min tro følgesvend de næste maaange år. (Er i hvert fald det, jeg vil forsøge at overbevise bankrådgiveren om, hvis han ringer og skælder ud)

Ps… Tusind tak for alle likes og de søde kommentarer til mit sidste indlæg. Det var ærlig talt lidt skræmmende at skrive en så personlig tekst, men har bestemt ikke fortrudt, at jeg skrev det, efter al den opbakning jeg har fået af jer søde mennesker, så mange tak!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When In Doubt...