Fredagens look - Contouring and red lips

Guide – How to use iconic Touche éclat

touche-eclait-produkt(Touche Éclat from Yves Saint Laurent and Lumi Magique from L’oréalSkærmbillede-2013-10-28-kl.-19.02.21

(Den enkle udgave af hvor du kan påføre Touche Éclat) (How to apply Touche Éclat for everyday use)Skærmbillede-2013-10-28-kl.-19.01.59(Den udvidede fest version af hvor du kan bruge Touche Éclat) (The extended version)touche-eclat-før(Træt udgave af mig inden Touche Éclat, men med almindelig concealer under øjnene.) (Before Touche Éclat)touche-eclat-i-mellem(Med Touche Éclat på) (Putting Touche Éclat on)touche-eclat-efter(Nu en gladere og friskere udgave af mig efter Touche Éclat er lagt) (After Touche Éclat and now with a brighter face) 

Touche Éclat” fra Yves Saint Laurent er et ikonisk musthave produkt.

Først fremmest skal det siges, at Touche Éclat ikke er en concealer – den dækker faktisk ikke særligt godt. Forsøg aldrig at dække en urenhed med den, da der er lysreflekterende partikler i Touche Éclat, som fanger lyset og derfor sætter mere fokus på urenheden. Den kommer nu i 8 farver, så du burde kunne finde dit farvematch.

Hvad er Touche Éclat så? – Mange kalder den for en ”Face brightner”. Den bruges nemlig til at lysne de steder, hvor du har mørke skygger i ansigtet.  Jeg bruger den fx under øjet, men først efter jeg har brugt en rigtig concealer til at dække mine mørke rande under hele øjet.  Jeg plejer at bruge Touche Éclat i øjenkrogen og ved den inderste del under øjet,. Jeg påfører den aldrig hele vejen hen til den yderste øjenkrog, fordi så bliver det for lyst og ligner pludseligt et skibrille aftryk –  jeg taler af bitter erfaring!

På de to første billeder kan I se, hvor jeg plejer at påføre Touche Éclat. Det første billede er den simple udgave, som jeg bruger til hverdag og det næste billede, viser den udvidede version, som jeg kun lægger til fest. Desuden plejer jeg også, når jeg har læbestift på, at lægge Touche Éclat rundt om læbernes kanter for at fremhæve læbestiften.

Når du highlighter ansigtet med Touche Éclat eller et lignende produkt, er det en fantastisk måde at forme – og få ansigtet til at se friskere ud. Det ser meget naturligt ud, og er en mere diskret måde at highlighte på, end med de mere glimtende produkter, som jeg guidede om i sidste uge.

Hvis du synes, at Touche Éclat er for pebret i prisen, er L’oréals Lumi Magique et udmærket og billigere alternativ.

A guide on how to use the iconic product Touche Éclat, First of all it is not a concealer, it is a highlighter. It should be used to brighten your face in all those places where you have dark lines and shadows. The first two pictures illustrates where you should apply Touche Éclat. If touche Éclat is a bit out of your price range a great alternative is the Lumi Magique from L’oréal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagens look - Contouring and red lips