Beauty heaven!!

When In Doubt…

trinetuxen1 (Tuxen ear cuff Stine Goya by Trine Tuxen, Gold ear stud  Trine Tuxen)tinetuxen3 trinetuxen2(Dress Weekday, Tuxen ear cuff Stine Goya by Trine Tuxen, necklace vintage, bag Acne, sneakers Nike)tinetuxen4(Iridescent powder MAC, Nars Blush in Orgasm, Strobe Cream MAC, eyeshadow Motif MAC, lip stain The Body Shop, eyeliner super liner perfect slim Loreal)

Her er lidt billeder fra i fredags, hvor jeg skulle til Universal Music sommerfest. Havde stor tøjkrise inden jeg skulle afsted. I kender vel godt tøjkrise scenariet, når ingenting sidder som det skal. Så roder man desperat hele garderoben igennem med det resultat, at alt tøj ender på gulvet og man stamper hidsigt rundt på bunker af tøj, alt imens kæresten gemmer sig inde i stuen af frygt for at kollidere med ens hysteriske anfald.

Det er i hvert fald hvad der tit sker herhjemme hehe.

Fik til sidst fundet denne her meget simple kjole frem, som jeg piftede op med en masse guld bling. Tøjet blev matchet med guldøjenskygge og en diskret eyeliner på øjnene. Indne jeg lagde foundation havde jeg smurt Strobe cream i hele ansigtet for at give huden lidt ekstra shine og liv.

På øjnene lagde jeg først en blanding af pudderen og guldskyggen (se sidste billede) på øjnene, og derefter en tynd eyelinerstreg, for at markere vipperne. Jeg lagde dernæst endnu et lag guldøjenskygge på øjenlåget og over eyelinerstregen, så den blev mere diskret. Jeg lagde også guldøjenskygge under øjet og så massere af highlight på kindbenet med min glimmerpudder fra MAC og kinderne fik en omgang med Nars creme Blush.

På læberne havde jeg lagt en lip stain. Lip stains er altså geniale, fordi de bliver, hvor de skal hele natten. Læbestifter giver oftest en mere intens farve end lipstains, men vil du gerne have et produkt, du bare skal tage på derhjemme og så ikke tænke mere på resten af aftenen, så er en lip stain sagen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty heaven!!