A quick fix - eyeliner made easy vol. 2

White on White

whiteonwhite1(Pants Cos, blouse Stine Goya, sneaks Nike, ear cuff trine Stine Goya by Trine Tuxen, necklace vintage)alwhite4whiteonwhite3(Nails – Sugar daddy from Essie and Peridot from Chanel)whiteonwhite

Har helt glemt at vise mit nye køb som nu er ved at være fra et stykke tid siden. Havde planlagt at tage det her hvide sæt på til en fest og så fik jeg en ide om at jeg ville lave en gylden/bronze streg på øjnene. Så jeg skyndte mig ned i matas og fandt Maybellines Color Tattoo. Det er en lækker cremeøjenskygge der “tørrer” ind på øjet og derfor bliver mere permanent på det sted hvor du påfører den i modsætning til mange andre cremeskygger, hvor farven er mere flydende. Jeg lagde Color tattoo med min sædvanlige eyeliner pensel og blandede en brun gel eyeliner fra Bobbi Brown i stregen, så den blev mere mørk guldfarvet.

Resultatet blev okay, men måske lidt for “klæd ud agtigt” eller også er det bare fordi jeg ikke er vant til at se mig selv med guldstreg.

Men jeg kan ihvertfald anbefale color tattoo farverne, hvis du vil have en cremskygge, der bliver hvor du ønsker det. En cremeskygge er også rigtig god at bruge under en almindelig fast øjenskygge. Lægger du først cremeskyggen og så den almindelige øjenskygge ovenpå, bliver farven enormt intens, hvilket især er velegnet til aftenmakeup, hvor der skal mere knald på 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A quick fix - eyeliner made easy vol. 2