Photo shoot - I did the makeup

My Wood Wood beauty look

wood 1(Jeans H&M, blouse Acne, sneaks Nike)

wood4wood5(Ear cuff Stine Goya by Trine Tuxen)wood7( The products I used for my my eye makeup: Eyegrease Tromborggold eye pencil Goshblack eye pencil Estée Lauder)

Her er lidt billeder fra mit outfit og beautylook fra fredagens bytur. Jeg skulle på Rust og se en af mine venner spille, og hvorfor så ikke prøve at kopiere det beautylook, jeg skrev om forleden.

Det er egentlig ret simpelt at lægge denne makeup. Først lagde jeg en base på øjet af en cremeøjenskygge i guld fra Tromborg Eyegrease. Dernæst lagde jeg en sort kohl eyeliner streg fra øjets yderste kant og cirka til midten af øjet. Denne streg tværede jeg ud til en mørk skygge, som stoppede ved globelinien, hvor jeg sørgede for at tone den godt ud.

Under øjet lagde jeg en guldstreg med en guldfarvet kohl eyeliner på øjets våde kant og under øjenvippekanten. Til sidst tegnede jeg den inderste øjenkrog op med den sorte kohl. Den streg fortsatte til midten af øjets nederste våde kant. Jeg sørgede for at blende den sorte streg under øjet, så overgangen ikke blev for hård. Afslutningsvis lagde jeg en lys skygge ved den inderste øjenkrog for at åbne øjet lidt op.

Til dette beautylook skal man primært bruge en sort og en guld kohl eyeliner, og så sørge for at tone stregerne ud med fingrene eller en pensel.

Mit hår var sat med en spray gel for at skabe et wet look, der kunne holde hele natten.

Some pictures from my night out. My makeup was inspired from this look.

I made the makeup by a applying a gold base on the whole lid of my eye with the gold creme shadow from my Tromborg Eyegrease. Then I applied a black kohl liner from the outer corner to the middle of my eye. I blended the liner in to a black shadow, then I applied the gold eye pencil at the bottom rim of my eye and underneath the lash line. In the inner corner of my eye I applied the black liner and blended it out underneath the eye. The last thing I applied was some highlighter in the inner corner of the eye to open it a bit.

So all you need to copy this look is a gold cream shadow, a gold and black kohl eye pencil and then you’re good to go. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photo shoot - I did the makeup