Solbeskyttelse der fungerer!

Wood Wood and lip stain

Skærmbillede-2014-05-20-kl.-22.47.39(Sweatshirt Wood Wood, pants Acne, sneaks Nike) lipstain(Lipstain The Body Shop)

Uh så kom jeg til at købe lidt igen! Butikken B56 har 25 procent på alt tøj fra Wood Wood og så måtte jeg jo slå til 🙂 Købte denne sweater og en anden top… og så er der vist også røget et par luftige sneaks ned i indkøbskurven, som I snart må se.

På billedet har jeg desuden en såkaldt lipstain på både læbe og kinder. Hvis I ikke kender til lipstains, så synes jeg da, I skulle prøve en! Min er fra The Body Shop, men det er efterhånden rigtigt mange mærker, der har lavet lipstains. En lipstain har en let vandagtig konsistens og diskret farve, som lynhurtigt tørrer ind på huden. Det er så nemt at lægge på læberne i forhold til almindelig læbestift, og som sagt tørrer det hurtigt ind, så dine læber er tørre og farven smitter ikke af. Vil du have en kraftig farve, skal du lægge flere lag og vente til hvert lag er tørt, før du lægger det næste.

Det er en anelse sværere at lægge lipstain på kinderne, fordi man hurtigt skal have farven fordelt jævnt, inden den tørrer ind. Men med lidt øvelse så kører det, og tricket er bare, at starte med at lægge lidt farve, og så bygge farven gradvist op.

Så er du lidt bange for læbestift, kan jeg kun anbefale at lægge ud med en lipstain, som er nem at bruge – selv for en makeupnovice 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbeskyttelse der fungerer!