A very early OOTD

Ny video – Din guide til brug af makeuppensler

Så blev det tirsdag og dermed dagen, hvor Mindyourmakeups store penselguide endelig ser dagens lys! Der kommer til at være fire videoindlæg, hvori jeg guider jer igennem de mange forskellige makeuppensler, der findes og hvad jeg bruger dem til.

I dag får I to videoer; en kort introduktionsvideo med generelle tips til brug af  pensler og dernæst videoen, der omhandler ansigtsmakeuppensler. Det vil sige de pensler du kan bruge til at lægge foundation, pudder, rouge, concealer, mineralfoundation, cremblush og contouring.

Introduktionsvideo med generelle tips til brug af dine makeuppensler

Videoguide der omhandler de pensler, du kan bruge til at lægge din ansigtsmakeup.

En ekstra tilføjelse til videoen og et godt tip! Når du bruger pensler til flydende makeup eksempelvis foundation, cremeblush eller cremeøjenskygge, kan det være svært at styre, hvor meget produkt du får på penslen og dermed i ansigtet.

Ved brug af faste produkter såsom pudder kan du efter at have dyppet penslen i det ønskede produkt ryste penslen og dermed slå noget af produktet af. Det kan du ikke, hvis din pensel eksempelvis er fuld af cremeblush, for det bliver altså siddende, selvom du ryster penslen.

Derfor er et godt trick at tage den pensel, du lige har dyppet i et vådt produkt og pensle den hen over håndryggen. På den måde får du et bedre overblik over, hvor meget produkt du har at arbejde med, og du får fordelt det cremede produkt mere jævnt udover din pensel. Desuden bliver produktet ved brug af denne metode varmet en anelse op af varmen fra din håndryg og bliver dermed endnu nemmere at arbejde med, når du skal fordele det i ansigtet.

Hvis du arbejder med et meget tyndtflydende produkt som eksempelvis flydende foundation eller concealer, vil jeg råde til fra start af at putte en passende mængde produkt på håndryggen og derfra dyppe din pensel i det.

Nedenfor har jeg lavet en oversigt over de pensler, jeg viser i videoen med navn, nummer, linkhenvisninger og pris. Mange af disse pensler kan fås med større eller mindre børstehoveder og med henholdsvis længere og kortere penselskafte, så det er bare med at vælge, hvad du bedst kan lide at arbejde med.

Husk at der findes mange flere slags pensler derude, jeg viser dig bare min samlig, som altid har plads til udvidelse – så tip mig endelig om dine uundværlige pensler!

Skærmbillede 2014-10-06 kl. 20.39.43 Skærmbillede 2014-10-06 kl. 20.40.101) MAC Powder/Blush brush no. 129SH /pris 295 kr.   

2) MAC Powder/Blush brush n0. 129SE /pris 295 kr.

3) Mac Duo fibre Blush Brush no. 159SE /pris 365 kr. (Kan også fås i dette penselsæt; Look in a box: Advanced Brush kit med fire pensler til 485 kr.)

4) MAC Small Duo Fibre Face Brush no. 188 /pris 295 kr.

5) Angled Foundation Brush no. 193 /pris 310 kr. (Kan også fås i dette penselsæt; Look in a box: Advanced Brush kit med fire pensler til 485 kr.)

6) M.COSMETICS Proffesional Foundation Brush no. 203 /pris 89, 95 kr.

7) Bobbi Brown Concealer Blending Brush /pris 185 kr.

8) MAC Tapered Blending Brush no. 224 /pris 260 kr.

9) M.COSMETICS Trendy Mineral Brush no.01 /pris 79,95 kr.

10) Klassisk kabuki brush (må indrømme, at jeg ikke kan huske eller gætte mig til, hvor denne pensel er fra, men har linket til en anden kabuki brush fra Tromborg, som jeg har hørt meget godt om, Tromborg Deluxe Kabuki Brush /pris 240 kr. 

 

2 kommentarer

  • Inez

    …og ellers har kabuki-børsten fra E.L.F. også fået stor ros! Endda til en billig pris. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mind your makeup

      Uh tak for tippet Inez 🙂 – dejligt med en god og billig pensel!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A very early OOTD