Fredagens look med en rå streg

Guide – How to Highlight!

new1(Fra venstre til højre- High beam fra Benefit, Copacabana Illuminator fra Nars, Pure Light Primer fra Loréal) highlight4(Fra venstre til højre- High beam fra Benefit, Copacabana Illuminator fra Nars, Pure Light Primer fra Loréal) highlight-1.2.2(Sådan skal du lægge highlighteren – se hjælpestregerne)highlight-5(Sådan så jeg ud inden jeg havde lagt highlighter og en anelse contouring.)new2highlight-6(Sådan så det ud efter highlighter og contouring)

Highlighters er et af mine favorit tryllemidler, da det virkelig kan få ansigtet til at lyse op!

  En highlighter er et produkt med masser af shimmer i. Du kan både få highligters i creme – og pudderform. De tre produkter på det første billede er mine favorit highlighters.

En highlighter kan både bruges til at lyse enkelte områder af ansigtet op eller til at lyse hele ansigtet op. Hvis jeg vil lyse hele ansigtet op, plejer jeg at blande et par dråber highlighter sammen med min foundation. Jeg blander foundation og highlighter sammen på håndryggen og påfører blandingen i ansigtet, ligesom jeg normalt ville påføre min foundation.

 Hvis jeg kun vil highlighte bestemte områder af ansigtet, lægger jeg altid highlighteren som vist med hjælpestregerne på billede 3. 

1) Jeg starter med at lægge highlighteren som et “C” lige under øjenbrynet og hele vejen ned til det højeste punkt lige over kindbenet. 2) Så lægger jeg en anelse inde i øjenkrogen – det åbner virkelig øjet! 3) Så lægger jeg lidt ned af næseryggen og på amorbuen ved overlæben.

Hvis din highlighting virkelig skal komme til sin ret, så prøv at kombiner det med contouring (se min contouring guide her). Så kan du virkelig forme og fremhæve bestemte dele af dit ansigt! Prøv bare at se forskellen fra det første billede, hvor jeg ikke har gjort noget til de næste to, hvor jeg har higlightet og contouret.

Husk at… tone highlighteren godt ud, så du ikke får lavet striber i ansigtet. Desuden kan highlighter være lidt uheldigt at bruge, hvis du har mange urenheder, fordi det jo netop fanger lyset og sætter ekstra opmærksomhed på de steder, som er highlightet. Så har man fået en stor urenhed der, hvor man havde planlagt at lægge highlighteren, skal man måske vente, til huden er blevet pænere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagens look med en rå streg