Videoguide - sådan lægger du en hurtig og let smokey eye

Sugekopper og hudpleje?

sugekop photo sard_zpsfwj37dwb.jpg

Ja, hvad har sugekopper og ansigtspleje at gøre med hinanden? Det spørgsmål har jeg, og måske også du stillet dig selv, når du undrende er stødt på de små Sard sugekopper.

Efter at have set denne og denne video, måtte jeg altså selv have fingrene i en sugekop. Jeg er jo som bekendt en stor fan af ansigtsmassage, og alt hvad der kan tilføre ilt og liv til ansigtshudens celler –  Og det er netop hvad denne sugekop skulle gøre gøre. Du bruger den ved først at fordele ansigtolie i hele ansigtet, således kan sugekoppen bedre glide hen ad huden. Så suger du sugekoppen fast på huden og kører den op ad, som vist i videoen nedenfor.

Ved at bruge sugekoppen på huden får man arbejdet med bindevævet, som giver en opstrammende effekt på ansigtshuden. Inde på Sards hjemmeside sammenligner de effekten med et face lift (lets hope so)

Efter at have suget mit ansigt hver aften i 14 dage, skulle jeg gerne opleve at have mindre væskeophobninger i ansigtet, når jeg vågner om morgenen. Mange af os er jo lidt puffy i hovedet om morgenen, og det kan sugekoppen afhjælpe, fordi man ved daglig brug får drænet noget af væsken væk fra ansigtet.

 Men nu er det ikke kun ansigtet der kunne bruge en suger, Sard laver også større sugekopper som skulle afhjælpe appelsinhud på kroppen (uh).

Er der nogen af jer, der har prøvet dette, og vigtigst af alt – virker det, fordi så skulle jeg måske have fingrene i endnu en sugekop 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videoguide - sådan lægger du en hurtig og let smokey eye