Sidste videoguide i Mindyourmakeups store penselguide

New in – Renseproduktet der har revulotioneret mine renserutiner

nyeproduktI sidste uge viste jeg som bekendt alle mine produkter og skønhedsrutiner frem, men allerede i denne uge har jeg tilføjet to nye produkter og genkøbt en gammel favorit.

Jeg har købt et nyt og anderledes renseprodukt fra REN, som hedder No. 1 Purity Cleansing Balm og er groft oversat en rensebalm. Når du først presser produktet ud af tuben, har det en konsistens, der minder om kold kokosolie. Denne masse varmer du op i håndfladen, hvorefter balsamen bliver til en tyndtflydende olie, som du nemt kan fordele på hals og ansigt. Du skal bruge produktet direkte på din uvaskede hud og massere det godt ind i huden også ved øjenområdet. For nogen vil olien måske føles lidt for krads ved øjenområdet, men det har ikke været noget problem for mig. Det kan godt svide en anelse, hvis jeg får produktet direkte ind i øjnene, men det går hurtigt over. Når olien er fordelt, kan du tilføje lidt vand i ansigtet, således får olien konsistens som en rensemælk. Du kan også vaske olien direkte af med vand eller med en vaskeklud hvis din hud har brug for let eksfoliering. Bagefter føles huden helt ren og blød uden at føles stram, som min hud tit gør ved brug af almindelige renseprodukter.

Jeg synes, at der her renseprodukt er GENIALT! Det har aldrig været nemmere at fjerne min makeup, selv da jeg kom hjem fra byen med et tykt lag sort eyeliner, fik jeg hurtigt masseret det af. Normalt plejer jeg først at bruge biodermas rensevand, dernæst et renseprodukt, og først dér er al mascara og makeup helt væk. Nu kan jeg nøjes med kun at bruge No. 1 Purity Cleansing Balm, rense af med vand og så er al makeup væk!

Jeg er også rigtigt glad for at bruge olien til min ansigtsmassage. Har jeg makeup på, renser jeg først makeuppen af med et lag Cleansing Balm, så renser jeg af med vand og fordeler et nyt lag Cleansing balm, som jeg masserer huden med i længere tid (jeg følger gerne denne video). Bagefter renser jeg olien af med vand, bruger min gentle toner og derefter min serum, gele, olie og creme.

Jeg kan ikke sige andet end, at denne her rensebalm har revulotioneret mine rensemetoder og jeg er hooked 🙂

Mit andet nye produkt er AVST gel fra Environ, som jeg har købt i et samlet pakketilbud fra Beautyspace.dk. I AVST geleens indlægsseddel rådes der til at opbevare geleen koldt for at bevare dens virkende egenskaber i form af a-og c vitamin samt antioxidanter. Derfor opbevarer jeg geleen i køleskabet. Således er geleen dejlig kold, når jeg kommer den på huden, hvilket især er godt om morgenen, når man har et lidt morgenhævet ansigt. Geleen er vandbaseret og efterlader derfor min hud godt fugtet uden at være fedtet, hvilket er lækkert, men også lidt uvant for mig. Jeg er vant til at buge olier og fede cremer og derfor skal jeg lige vænne mig til, at geleen ikke efterlader huden “fugtfedet”. For nogen er det sikkert et kæmpe plus at slippe for det fedtede lag, og har man problemer med en i forvejen olieret hud, tror jeg dette produkt ville være et godt match.

Det sidste produkt er Lip Balm fra Tromborg, som er en gammel favorit, fordi Lip Balm er et godt og alsidigt produkt. Det kan både bruges til læberne, men også til at highlighte kindbene, hvis man vil have et ekstra fugtet look. Lip balm har en let abrikosduft og er ikke lige så fedtet som eksempelvis Elizabeth Ardens klassiske Eight Hour, som efter min smag kan give læberne en lidt for lipglossagtig effekt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste videoguide i Mindyourmakeups store penselguide