Den populære Mason Pearson børste

Min skønhedshylde

skønhedsalter4(Acrylic storage Nomess here and here , carton boxes IKEA, mirror IKEA)

skønhedsalter1skønhedsalter2Her har I så mit skønhedsalter. Har før lagt et lille udsnit af min skønhedshylde op på insta, men ville lige vise jer lidt flere billeder af, hvordan jeg opbevarer mine makeup og skønhedsprodukter.

Elsker at spekulere i, hvordan jeg bedst kan opbevare min makeup i diverse plexiglasholdere. Jo bedre makeuppen er udstillet, jo mere ligner det en lille butik, som kun jeg har gratis adgang til, huhu – (hej, jeg hedder Marie, og ja, jeg er en beautyfreak).

Det her er faktisk kun halvdelen af, hvad jeg har af produkter. Resten står gemt i forskellige kasser rundt omkring i lejligheden. Ved ikke helt, om jeg skal være stolt eller flov af min bugnende skønhedsamling. Tror min kæreste er ret træt af, at både soveværelse, badeværelse og stue er overtaget af diverse produkter – men jeg er altså en del af en pakkeløsning, der indeholder både skønhedsprodukter og tøj i massevis 🙂

Prøver dog at smide makeup og skønhedsprodukter ud en gang imellem, da de kun har en vis levetid. Bag på dine produkter, kan du se, hvor længe de holder, efter de er blevet åbnet. Se efter det lille ikon, som ligner en dåse med et åbnet låg. Ovenover ikonet står det antal måneder, produktet kan holde sig i, efter det er blevet åbnet.

PS. Har faktisk lige i dag fået en ny plexiglasholder til alle mine neglelakker. Er du nysgerrig, kan du se den på instagram senere i dag.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den populære Mason Pearson børste