The best eyeliner in town

Smokey Eyes

Skærmbillede 2014-11-16 kl. 23.51.31 smokey purple1MAC Makeup palette 6 Eye Shadow/ Estée Lauder makeup palette Pure Color Eyeshadow/ eyeshadow from MAC in “Motif“/ Intense Kajal Eyeliner from Estée Lauder/ NARS The Multiple in “Orgasm”/ highlighter “High Beam” from Benefit/ Paint Pot in “Groundwork” from MAC/ Iridescent Pressed Powder in “Belightful” from MAC/ makeup sponge.

 I fredags, da jeg skulle ud, havde jeg brugt tiiiimevis på makeup og hår. Desværre skulle jeg ud af døren mega tidligt, og der var ingen, der havde tid til at tage billeder af mig, ak ja bloggerlivet… Så fik taget nogle sørgelige selfies, imens jeg ventede backstage på, at min kæreste skulle optræde til et Movember arrangement, inden vi skulle videre til fest. Desværre var lyset bag scenen udgjort af skiftende blå, grønne, røde og lilla farver, så jeg kunne ikke få et eneste normalt billede- Argh! Derfor har I fået en lille farvepalet af billeder ovenfor, hvor man forhåbentligvis kan ane min Smokey Eye Makeup.

Til dig der ikke kender til smokey eyes eller som altid har tænkt, at det var for svært at lægge, er der her en simpel videoguide af den dygtige Lisa Eldridge.

Grundprincipperne er, at du med en stor fluffy pensel lægger farve på hele øjenlåget, som du toner ud omkring øjets globelinje. Du bruger oftest mørke/sorte nuancer, men du kan også bruge mere diskrete brune/ lysegrå nuancer eller blå, lilla og grønne øjenskygger. Du bestemmer helt selv, om du vil bruge matte – eller glimmerøjenskygger, om det skal være creme – eller fasteøjenskygger.

Det fede ved Smokey Eyes er, at du også lægger en skygge under øjet langs den nederste øjenvippekant, som jeg synes, fremhæver øjet på flotteste vis. Til sidst kan du lægge en sort kohl på øjets våde kant, men synes du, det bliver for meget, eller at dine øjne kommer til at se meget små ud, kan du sagtens undlade kohlstregen. Synes du, en sort kohl bliver for hård, kan du i stedet bruge en brun, grå, kobber, guld eller sølv streg, hvilket også indrammer øjet, men på en mildere måde.

Husk at, hvis du bruger meget mørke farver, kommer de højest sandsynligt til at drysse ned af ansigtet, imens du lægger dem. Derfor er det bedst at vente med at lægge ansigtsmakeuppen, til efter du er færdig med øjenmakeuppen. Således kan du fjerne alt drysset og derefter lægge en pæn ansigtsmakeup.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for de farvesammensætninger, du kan bruge til dit smokey eye. I fredags var mit smokey eye eksempelvis udgjort af en blanding af mørkelilla og guldøjenskygger. (Se al makeuppen på det sidste billede).

Jeg startede med at lægge en beige guldglimmerøjenskygge på hele øjenlåget. Dernæst lagde jeg en mørkelillaøjenskygge langs øjenvippekanten både nederst og øverst på øjet. Denne farve blendede jeg godt ud, så der ikke kom nogle hårde kanter. Derefter lagde jeg den samme mørkelilla farve på den yderste del af øjenlåget og tonede igen farven godt ud. Så lagde jeg en guld øjenskygge midt på øjenlåget, for at give lidt spil til øjet, og brugte den samme guldskygge i øjenkroggen for at åbne øjet.  Til sidst lagde jeg sort kohl på øjets våde kant og masser af mascara på vipperne.

Til ansigtsmakeuppen var jeg nødsaget til at lægge en lidt kraftigere makeup end normalt, fordi min hud desværre har opført sig lidt slemt her på det sidste! Her fandt jeg ud af, at en makeupsvamp sgu er ret genial, hvis man har flere urenheder, der skal dækkes, fordi man kan duppe concealeren på, hvilket dækker rigtigt godt. Jeg lagde contouring med MACs Paint Pot i farven Groundwork, og brugte cremerougen fra NARS i farven Orgasm. Til sidst lagde jeg highlighter på kindbenene og brynbenet med BenefitsHigh Beam.

Ps. som jeg nævnte, er min hud desværre slået lidt ud her på det sidste, og derfor har jeg lige anskaffet mig to nye produkter, som allerede har fået huden til at arte sig nogenlunde igen.

Hvis du har problemer med huden, så følg med på bloggen, hvor jeg snart lægger mine nye hjælpemidler imod uren hud op. Måske kan de også hjælpe dig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The best eyeliner in town