Hvor har du flotte øjenvipper!

The best eyeliner in town

idealbar 5(From left to right: They’re real push-up liner Benefit/ Super liner Lóréal/ Master Precise Liquid Eyeliner Maybelline/ Classic Line 24HR felt Eyeliner Sephora/ Penultimate Eye Liner MAC/ Super Liner Perfect Slim Lóréal)

idealbar2(Sweater Acne, skirt Finders Keepers The Label, sneaks Nike) idealbar3

Som I kan se på det første billede, har jeg snart et mindre arsenal af eyelinerpenne. Jeg har givet dem alle en chance, men Super Liner Perfect slim fra Loréal er den eneste, der kan leve op til alle mine krav.

Så da jeg skulle se min kæreste, Sherpa, optræde på Ideal bar, var det Super Liner, jeg brugte til at lægge en markant streg sammen med en blanding af kobber og brun øjenskygge.

 Selve filtpennen er meget tynd, og derfor kan du lave meget præcise streger med den, hvilket især er godt, hvis du vil lægge en diskret og enkel streg. Samtidigt kan den også bruges til at lave en tyk og mere iøjenfaldende streg som I kan se på det sidste billede. Super Liner smitter ikke af oppe ved øjets globelinie, når du blinker. Der er desværre mange eyelinere, der efterlader sorte streger ved globelinien, uanset om du bruger pudder eller eyeprimer, inden du lægger sin streg. Det gør Super Liner ikke, og det bedste er, at man kan blive ved med at lægge nye lag eyeliner ovenpå hinanden, uden at den begynder at krakelere og drysse. Jeg har desværre oplevet, at nogen af de andre eyelinere på billedet krakelerede, enten imens jeg lagde dem eller senere på aftenen. Særligt They’re Real Push-Up Liner fra Benefit var en stor skuffelse, se hvorfor her.

Så leder du efter en god eyelinerpen til din næste streg, kan jeg bestemt anbefale Super Liner Perfect Slim fra L´oréal!

Har I nogen favorit eyelinere, I kan anbefale, eller nogen man skal holde sig langt fra?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor har du flotte øjenvipper!