Something new from Ganni

Simpelt, men uundværligt!

vatpinde2

Jeg snakker naturligvis om vatpinden! Vatpinden er nemlig din bedste ven, når det gælder om at rette de småfejl, der kan ske, når du lægger makeup. (Og der kan ske mange fejl, især hvis du er på vej ud af døren, og liiige skal lægge det sidste lag mascara og vupti, så er der mascaraklatter på både øjenlåg og kind, ARGH!)

I mange år brugte jeg bare den normale vatpind, som er genial, når du skal fjerne overskydende farve under øjet. Eksempelvis efter du har lagt en smokey eye, er det altid en god ide at køre efter med en ren vatpind under øjet. Det både blender makeuppen, og fjerner eventuelle mørke makeupdrys under øjet. Er du meget hysterisk med ikke at ville sprede bakterier rundt i ansigtet, kan du bruge vatpinde istedet for pensler til at duppe concealer på dine urenhedder. Således undgår du at få bakterier på din makeuppensel, som du ellers kan komme til at bruge andre steder i ansigtet, og dermed give dig selv flere urenheder. Har jeg lagt læbestift, plejer jeg at duppe en vatpind i pudder og så køre den langs læbekanten. På den måde sikrer jeg mig, at kanten bliver pæn og jævn, og pudderen gør, at overgangen fra hud til læbe ikke bliver alt for drastisk.

Da jeg så for et stykke tid siden begyndte at lægge avancerede eyelinerestreger, fandt jeg hurtigt ud af, at jeg havde brug for en upgrade af den normale vatpind. Så skyndte mig fluks i Matas, og købte makeupvatpinden. Makeupvatpinden har en spidsere ende end normalt, og denne er genial til at rette din eyelinervinge til, så den bliver helt perfekt. Vil du lægge en læbestift med skarpt optegnede kanter, skal du ignorere ovenstående råd om en almindelig vatpind og pudder. Du skal i stedet bruge den spidse makeupvatpind til at  gøre dine læbekanter helt skarpe. De skarpe læbestiftskanter kan især være svære at lægge ved amorbuen, og der får man brug for at rette læbestiften til med makeupvatpindens spidse ende.

Som I kan se, har makeupvatpinden to forskellige ender, og jeg har stadig ikke helt fattet, hvad den flade ende egentlig er god til – nogen der kan gøre mig klogere på dette?

 

2 kommentarer

  • Cille

    Sikke en fantastisk vatpind, hvorfor har jeg aldrig vidst noget til den? Jeg skal vidst lige et smut i Matas 😉 Jeg er selv begyndt at ligge lidt mere avancerede eyeliners, og det er virkelig svært når man kun har en normal vatpind at rette med synes jeg! Jeg ved faktisk ikke helt hvad den flade ende på makeupvatpinden gør godt for, men jeg kunne forestille mig at den var god til at udjævne din øjenskygge. Hvis jeg lægger øjenskygge og bruger en normal vatpind synes jeg altid jeg får en meget skarp og drastisk kant som jeg ikke er interesseret i, så måske den er bedre til det 🙂

    http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mind your makeup

      Hehe jeg opdagede den også først for et stykke tid siden, og siden da er eyelineren seriøst blevet meget nemmere at lægge. Så ja, skynd dig i Matas eller Sephora, hvor de også har dem 🙂 Ja, jeg har også prøvet at bruge den flade ende til at blende, men det fungerer ikke rigtigt for mig. Der synes jeg stadig, den normale udgave fungerer bedst 🙂

      Mvh Marie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something new from Ganni