New in - Acne Beta Flock

Hvor har du flotte øjenvipper!

– er noget min kæreste har sagt meget på det sidste. I de seks år vi har kendt hinanden, har han sgu aldrig bemærket mine øjenvipper, i hvert fald ikke før nu! Det skyldes, at jeg aldrig har haft øjenvipper, der var værd at nævne, men efter jeg har brugt Eyelash Activating Serum fra M2 Beauté, er der sket noget med vipperne.m2beaute

 Jeg har nu brugt vippeserumet hver aften i 21 uger – og det virker! Jeg er gået fra korte, tynde vipper, der altid røg af, når jeg fjernede min makeup, til tykke og lange vipper, der fælder langt mindre. Endelig et produkt, der holder, hvad det lover. Det skal siges, at serumet er halvdyrt, men nu når jeg ved, at det virker, synes jeg, det er pengene værd.

M2 Beaute lover, at man efter 16 ugers brug af serumet kan se virkningen, og det kunne jeg. Serumet er drøjt i brug, og efter 21 uger har jeg stadig rigeligt produkt tilbage.

Hver aften lægger jeg serumet langs øjenvippekanten og har ikke oplevet nogen bivirkninger eller gener.

Her kan I se før og efter billederne, hvor jeg hverken har brugt mascara eller bukket vipperne.

Førfør lash 1 før lash 2(Av, jeg ser lidt træt ud på før billederne, så kig kun på vipperne :-))

Efter  efter lash 1 efter lash 2

Som I kan se, er der sket en forskel. Man får selvfølgelig et større resultat med eksempelvis Lash extensions, (hvor du får sat permanente vipper på). Da jeg er vild med at bruge streg, øjenskygge, you name it, synes jeg, det ville blive besværligt, fordi man skal være meget påpasselig, når man fjerner makeup med permanente vipper.

Derfor holder jeg mig til øjenvippeserum, hvor jeg får et pænt vippeløft og kan fortsætte med at eksperimentere med al slags øjenmakeup.

Har I overvejet lash serum eller brow serum, eller har I prøvet det, og hvilke erfaringer har I gjort jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - Acne Beta Flock