EGF serummets lillesøster

Anmeldelse af Magnetic Lash – 3 trin der giver magiske vipper?

Måske har nogen af jer set mit stirrende øje på Jos makeupblog? Jeg var en af de heldige udvalgte, der skulle deltage i en læsertest af det nyskabende mascarasæt Magnetic Lash fra Santhilea.

Magnetic Lash giver ifølge produktets skabere så flotte vipper, at det kan bruges som et alternativ til falske øjenvipper. Magnetic Lash er nemlig langt fra bare én almindelig mascara, men består af både en Magnetic Mascara og en Lash Builder som udgøres af små velourlignende fibre (se nedenstående billeder).

magnetic1

(Magnetic Lash mascara & Lash builder from Santhilea)

magnetic2

(Magnetic Lash mascara & Lash builder from Santhilea)

Påføringen består af 3 trin

Først påfører du mascaraen som normalt, og derefter, mens vipperne stadig er våde, lægger du fibrene. Dernæst skal det tørre, og så påfører du igen et godt lag mascara som skal forsegle de løse fibre til vipperne. Vil du have endnu mere effekt, kan du påføre endnu et lag fiber og dernæst mascara. Du bestemmer nemlig selv, hvor mange lag fiber og mascara der skal til, før du har fået det ønskede resultat.

Jeg synes, det er ganske nemt at bruge sættet og at lægge fibrene, uden at de fælder helt vildt imens jeg påfører dem. Men det er ikke et produkt, du liiige lægger fem minutter inden du skal ud af døren. Det tager en del tid at bruge to produkter og vente på, at det hele tørrer, inden man igen kan lægge det afsluttende lag mascara.

øje uden mascara 1Mine vipper før Magnetic Lash

øje med mascara og fiber 4Mine vipper efter Magnetic Lash. 

fuldt billede af øjne efter mascara 5

På alle ovenstående billeder har jeg kun lagt et lag fiber, fordi det synes jeg, gav det pæneste og ikke klumpede resultat.

Resultatet 

Du får flotte lange vipper af Magnetic Lash sættet, men jeg kunne godt have tænkt mig, at mascaraen var mere sort i farven, og at den gav lidt mere volume til vipperødderne. I håb om at få mere volume påførte jeg da også flere lag fiber og mascara, men desværre endte det med, at fibrene istedet klumpede sammen ude i spidserne af mine vipper.

Dog ender min brug af Magnetic Lash, desværre men det samme resultat hver eneste gang; nemlig at mascaraen (eller fibrene) drysser i løbet af dagen – og det er uanset, hvor meget jeg har forseglet dem med mascara.

Selvom jeg synes, at ideen om at bygge vipperne op med løse fibre er rigtig god, og at det giver flotte vipper, fungerer det desværre ikke for mig. Jeg vil gerne have en mascara, som giver mig flotte vipper, uden at jeg flere gange dagligt skal tjekke spejlet for at feje drysende mascara væk under øjnene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EGF serummets lillesøster