Something basic

Lange buede adskilte vipper, ja tak

Nøøøj, nogen gange har man bare lov at være heldig! Heldig var nemlig, hvad jeg følte mig i mandags, da Benefit inviterede mig til deres nyeste produktlancering, som endnu ikke er kommet ud i butikkerne.

Her blev jeg præsenteret for deres nye mascara Roller Lash, og så fik jeg da også lige waxet mine viltre skovsnegle (øjenbrynene). Følte mig næsten som Askepot (hvis altså Askepot gik i udtrådte sneaks og havde pletter på bukserne), da alle de søde Benefit piger stimlede sammen omkring mig, ordnede mine bryn og gav mig den nye mascara på. Roller Lash er faktisk rigtigt god – og nej, det skriver jeg ikke bare, fordi Benefit damerne var super flinke. Tro mig, kan jeg ikke lide et produkt, skal I nok få det at vide, men denne her mascara kan jeg virkelig godt lide.

rollerlash 2 (Her får jeg ordnet bryn af Benefits dygtige brow artist Felicia)rollerlash3 (Jeg og makeupartisten Mia har, hvad der ser ud til at være, en meeeget alvorlig snak om makeup 🙂)

benefit 6

Roller Lash løfter øjenvipperne og skiller alle vipper ad, præcis som man altid har ønsket, at ens mascara skulle kunne. Selve børsten er af gummi, og har små kroge, lidt ligesom gammeldags velcro hårcurlere, deraf navnet Roller Lash. De små kroge fanger hver eneste vippe – også de små, som er vigtige at få mascara på, da de er med til at fremhæve og løfte øjet. Det er en fordel, hvis du under påføringen ruller mascarabørsten. Således får du bedst udnyttet gribekrogenes effekt på dine øjenvipper.

 Mascaraen er designet ud fra devisen om, at du ikke længere behøver at bruge din øjenvippebukker, fordi Roller Lash skal kunne give dine vipper den samme flotte bue. Derfor testede jeg mascaraen derhjemme uden at have bukket vipperne. Roller Lash buede absolut mine vipper mere, end nogen anden mascara har gjort før, men den kunne altså ikke helt leve op min Shu Uemura eyelashcurler. Så jeg holder fast i min øjenvippebukker lidt endnu, men kombination af Roller Lash og en øjenvippebukker tror jeg, er opskriften på meget smukke buede vipper!

rollerlash5(Hvis du kigger godt efter, kan du se de små kroge på Roller Lash mascarabørsten.)

rollerlash8

Således så det ud, da jeg brugte Roller Lash uden at have bukket mine vipper først. Som I kan se, har jeg fra naturens side af ret lige vipper, men Roller Lash formåede alligevel at give dem en flot bue. rollerlash7

Alt i alt synes jeg, at Roller Lash er en (skide) god mascara, som får adskilt vipperne smukt og giver masser af farve til hver enkelt vippe uden at klumpe eller drysse i løbet ad dagen. Det er derfor den perfekte hverdagsmascara. Vil du virkelig have knald på vipperne til mere festlige lejligheder, foreslår Benefit, at du supplerer med en anden mascara. Først lægger du Roller Lash for at få buet og adskilt hver eneste vippe, og dernæst kan du lægge endnu et lag med en mere dramatisk mascara.

 Jeg er ret sikker på, at Roller Lash bliver en ægte Benefit klassiker, som mange piger kloden over vil blive meget begejstrede for. Jeg er i hvert hooked på at ”rulle” mine øjenvipper med denne mascara fra nu af 🙂

 – Ps. hvis du vil høre mere om mødet imellem mine øjenbryn og waxingen, kommer der snarest et indlæg, der kan gøre dig lidt klogere på, hvorfor det nogen gange er bedst at overlade dine bryn til de professionelle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something basic