The same makeup for day and night

Nej, jeg er ikke tilfreds!

benefit4benefit5benefit2benefit3 efter

– og hvis du har haft samme oplevelse med Benefits nye They’re real push up liner, tror jeg heller ikke, du ville være det!

Jeg er jo altid på jagt efter den perfekte eyeliner, som kan hjælpe mig med på nemmeste vis at skabe den perfekte streg. Derfor investerede jeg i denne eyeliner, da jeg havde hørt så mange lovprise den på både blogs og i blade. Desværre bliver det ikke med Benefits eyeliner, at jeg kommer til at lægge efterårets helt store beautytrend; en markant 1960’er streg og massere af mascara.

They’re real push up lineren skulle være særlig god, fordi den har en specielt gummiaplikator, der skulle gøre det nemmere at lægge stregen helt tæt på din vippekant. Selve eyelineren er ikke flydende, men mere gummi/gele agtig, og man doserer mængden ved at dreje bunden på eyelineren, indtil man får den ønskede mængde eyeliner. Men at finde den ønskede mængde er nærmest umuligt, enten kommer der for lidt ud eller også alt for meget.

Dernæst er det meget svært at lægge en lige streg med applikatoren, og nærmest umligt at farve det inderste at vippekanten tættest ved øjenkrogen. Geleen lægger sig ikke i en pæn jævn streg, men i sære klumper som du dernæst må pille af øjenlåget. Stregen bliver nærmest som en tyk gummistreg, der stikker ud fra øjet. Nu ved jeg ikke med jer, men det eneste makeup i mit ansigt, der skal være i 3D, er mine vipper – ikke min eyeliner streg. Desuden drysser stregen også, og er nærmest umulig at arbejde med, fordi den tørrer så hurtigt ind.

Jeg har virkelig prøvet at give denne eyeliner flere chancer, men må erkende, at den og jeg aldrig vil kunne enes. Den vil bare ikke som jeg vil, og derfor vil jeg ikke den længere! Udover at den er nærmest umulig at lægge pænt, bliver den også hurtigt tværet ud, som I kan se på det sidste “efter billede”. Billedet blev taget efter jeg havde havde været ude i et par timer til kaffe, hvor der hverken var regn, blæst eller svedig sommervarme. Tilgengæld var de eyelinerrester, som blev siddende på mit øjenlåg ualmindeligt svære at få af, selv med vandfast makeupfjerner.

Så nej, jeg kan ikke anbefale Benefits eyeliner til dig, der vil være med på efterårets cat eye tendens, men heldigvis findes der jo andre gode derude som fx denne her.

Er der nogen af jer, der har prøvet They’re real push up liner, og hvad synes I ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The same makeup for day and night