New in: Alexander Wang og Ganni

Derfor skal du investere i en elektrisk rensebørste

img_6313Jeg har længe været meget nysgerrig omkring diverse elektriske rensebørster, både dem fra Clarisonic og Foreo, men har ikke rigtigt kunne finde ud af, om det virkelig var værd at investere i.

Jeg har derfor bare brugt vaskekluden, og sagt til mig selv, at det måtte være godt nok – men det var indtil, at jeg faktisk fik lov at prøve en elektrisk rensebørste. Har været så heldig at få fingrene i en såkaldt Luna 2 fra Foreo, og kan nu konstatere, at der faktisk er mange fordele ved den elektriske rens.

Grundigere rens

For det første tvinger børsten, ligesom mange nok kender det fra deres elektriske tandbørste, en til at bruge mindst et minut på at rense huden, hvilket giver en grundigere rens end bare at klaske vand i hovedet. Med min elektriske børste renser jeg ansigtet i fire forskellige sektioner og bruger 15 sekunder på hver kind, hage, næse og pande. Efter 14 dages brug kan jeg allerede se, at min hud ser renere ud, især omkring næsen hvor porerne syner mindre (Halleluja).

Det samme tryk

Studier viser, at huden har rigtigt godt af en daglig eksfoliering som man eksempelvis får med en vaskeklud eller en rensebørste, men det bedste resultat fås ved at rense med det samme tryk hver eneste gang. Det kan jo være lidt svært med håndkraft og en vaskeklud, og her gør en elektrisk rensebørste det altså en del nemmere, fordi den altid renser med samme intensitet.

Mindre bakterier

Ligeledes er jeg ret sikker på, at min hud kommer i kontakt med mindre bakterier, end når jeg vasker med en vaskeklud, som er fugtig meget længe efter brug, og dermed vil der begynde at gro bakterier, som kommer i kontakt med huden ved brug. Husk derfor at lægge dine vaskeklude til vask så ofte som muligt. Foreos rensebørster er lavet af kirurgisk silikone som der efter sigende ikke vokse bakterier på, og det er derfor, at man ikke skal skifte rensehoved, som man skal med Clarisonics rensebørster.

Anti aging?

Luna 2 kan også bruges til at sende elektriske impulser igennem huden, som skulle have en minimerende effekt på dannelsen af rynker, fordi huden bliver stimuleret, ligesom hvis du gav dig selv en ansigtsmassage. Hvorvidt de elektriske impulser faktisk har en effekt, er lidt svært at afgøre, især efter kun 14 dages brug, men det er dejligt afstressende, så jeg giver troligt huden en omgang strøm hver eneste dag.

Men for at opsumere, så vil jeg mene, at en elektrisk rensebørst er en lækker luksus, og jo, man kan godt leve uden, men huden bliver altså renset grundigere, hvilket på sigt givere en smukkere og renere hud. Så er spørgsmålet bare, hvor meget du faktisk vil investere i din huds udseende  🙂

Psst … Vil du have endnu mere skønhed, så følg med på Instagram, hvor jeg dagligt viser mine seneste skønhedsfavoritter

 

6 kommentarer

  • Lifestylebloggerne

    Det skal helt klart tjekkes ud! Vi nærmer os jo jul <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mind your makeup

      Ja, og jeg tror altså, at det er en gave, som bliver ved med at give langt efter julen er ovre 🙂

      Kh Marie / Mindyourmakeup

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Hvis du er gået fra vaskekluden til Foreos Luna, hvad bruger du så for at fjerne øjenmakeuppen eller lignende? Fordi jeg bruger selv vaskekluden og den bliver jo egentlig bare kørt rundt i ansigtet indtil jeg synes alt er væk. Mest fordi jeg altid har syntes vatrondeller var besværlige og at de makeupfjernere, jeg har prøvet, svier meget i mine øjne.
    Dog har jeg hørt meget godt og rosende om Foreo og er nok lidt nysgerrig 🙂
    Nogen gode råd?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mind your makeup

      Hej Camilla
      Jeg renser altid først makeuppen af med en mild renseolie fra Tromborg, herbal cleansing oil, eller med Biodermas populære rensevand, der er så mildt, at man nærmest ikke mærker det på huden eller i øjnene. Begge produkter skal dog renses af med vatrondel, men ingen af dem svier i øjnene eller gør huden rød og irriteret. Har du prøvet Biodermeas rensevand før?

      Med en elektrisk rensebørste kan du desværre ikke rigtigt komme udenom først at skulle rense makeuppen af med en vatrondel, eller også skal du finde en rens, der kan tage makeuppen af bare med vand, og så påføre renseprodukt igen på ansigtet og rense videre med den elektroniske rensebørste. Det er nok mine bedste bud 🙂

      Kh marie

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla

      Jeg har faktisk ikke prøvet Biodermas rensevand. Vil jeg da helt klart overveje! Jeg er nu også ret nysgerrig omkring Foreos elektriske rensebørste. Må prøve Biodermas til øjne og ansigt. Tusind tak for dit svar! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mind your makeup

      Det var da så lidt 🙂 Ja, jeg kan kun anbefale Bioderma – særligt fordi det netop er så mildt for både øjne og hud 🙂

      Kh Marie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Alexander Wang og Ganni