Pressetur til London - og 3 gode tips

New in: Alexander Wang og Ganni

img_6183Bluse, Ganni // Nederdel, Baum und Pferdgarten // Støvler, Alexander Wang

stoevler

Støvler, Acne ca. 4.095 kr. // Støvler, Stella McCartney ca. 6.069 kr. //Støvler, Opening Ceremony 3.462 kr. // Støvler, Off-White ca. 5.330 kr.

Efter at have ledt rigtigt længe og savlet (rigtigt meget) over alverdens chunky, men meget dyre støvler, var jeg så heldig at falde over mine nye vinterstøvler – hvilket forklarer mit meget selvtilfredse fjæs på det første billede 🙂

Theoutnet.com dukkede disse Alexander Wang-støvler pludseligt op, og de er efter min mening den perfekte kombi af chunky og elegant, og så fik jeg dem endda med 55 procent besparelse, så var jo nødt til at slå til!

Hvis I ikke kender Theoutnet.com, kan jeg kun anbefale jer at besøge siden, men husk at slå til, så snart de gode tilbud dukker op, fordi de forsvinder hurtigt igen.

Og ja så faldt jeg også i Ganni-fælden og endte med at købe ovenstående bluse, fordi jeg pludseligt følte, at jeg manglede noget med skrift og pink i garderoben – længe leve impulsshopping 🙂

Psst … Vil du have endnu mere skønhed, så følg med på Instagram, hvor jeg dagligt viser mine seneste skønhedsfavoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pressetur til London - og 3 gode tips