Efterårs uniformen

Vælger du sofaen eller skønhedsrutinerne?

alleprodukter2.2

No. 1 purity cleansing Balm fra RenFabulous Foaming Face Wash fra Bliss/  Smooth Skin Treatment fra Danish Skin CareSkin Tonic fra RønsbølBlemish & Wrinkle Reducer fra Murad/  Ultimate Lift Firming Serum fra Ole Henriksen/  Midnight Recovery Concentrate fra Kiehl’sEchium & Macadamia Replenishing Day Cream fra Pai

Klokken er 22, du er træt, og sofaen lokker laaangt mere end tanken om at gå i gang med rens, serum og fugt. Alligevel letter jeg måsen hver eneste aften og går i gang med min 8-trins skønhedsrutine. Det tager tid, og det ville være nemmere at lade være, men det ville min hud blive ked af, og det ville jeg faktisk også. Jeg nyder at sætte tid af til at tage mig af min hud, og jeg tror også, at du kan lære at elske rens og de daglige indsmøringer. Især hvis du husker på, at beløningen er smuk og sund hud. Derfor vil jeg lave tre indlæg om mine daglige skønhedsrutiner, som forhåbentligt kan inspirere alle jer, der gerne vil igang, men som ikke lige har orket det.

Vi starter med aftenrutinen.

Rens: I løbet af dagen har min hud været dækket af solcreme, makeup, sved og skidt – og det skal renses af. Derfor er rens et vigtigt punkt i mine aftenrutine, som jeg tager mig god tid til.

Har du tendens til urenheder, skal du være ekstra opmærksom på dine renserutiner. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal bruge skrappe renseprodukter, der udtørrer huden, men at du derimod skal være mere omhyggelig med at rense din hud med et nænsomt renseprodukt både morgen og aften. Du kan også kombinere flere slags renseprodukter, såsom en rensevand på en vatrondel til at fjerne makeup og derefter bruge et renseprodukt du vasker af med med en opvredet vaskeklud. En vaskeklud eksfolierer huden mildt og fjerner nænsomt det øverste lag af døde hudceller, som kan tilstoppe porerne og som også kan give huden et kedeligt skær.

Jeg selv bruger først en renseolie som opløser solcreme, silikone og makeup. Jeg vasker olien af med en opvredet vaskeklud og vasker igen efter med en vaskegele. Lige nu bruger jeg Fabulous Foaming Face Wash fra Bliss. Den eksfolierer mildt, og så længe skrubbekornene er så fine som dem i Fabulous Foaming Face Wash, fungerer det fint for mig at bruge den hver aften. Har du meget sart hud, ville jeg vælge en mildere rens som eksempelvis denne her.

Toner: Efter to gange rens bruger jeg Smooth Skin Treatment fra Danish Skin Care, som er en flydende væske, jeg påfører med en vatrondel. Jeg har desværre en tendens til urenheder, og her hjælper Smooth Skin Treatment, fordi den indeholder to procent salicsyre, som er en ingrediens, der er særlig virksom mod akne. Den eksfolierer hudoverfladen og afhjælper tilstoppede porer og urenheder.

Ansigtsmist: Dernæst får ansigtet et pift fugtspray fra Rønsbøl, som indeholder fugtgivende ingredienser, og imens huden stadig er fugtig påfører jeg serum.

Serum: Serum er ekstra pleje, der supplerer din daglige ansigtscreme og som kan afhjælpe din huds særlige problemområder. Husk, at du sagtens kan kombinere flere serumer, alt efter din huds behov. Jeg har eksempelvis både problemer med tørhedslinjer og urenheder. Derfor bruger jeg først serumet Blemish & Wrinkle reducer fra Murad, som er særligt egnet til uren hud og derefter serumet Ultimate Lift Firming Serum fra Ole Henriksen.

Olie: Efter to gange serum påfører jeg lidt af olien Midnight Recovery Concentrate fra Kiehl’s, som jeg masserer ind i ansigtshuden.

Fugtighedscreme: Til sidst afslutter jeg med ansigstcremen Echium & macadamia replenishing Day Creamfra Pai, som blandt andet indeholder macadamemia nut oil.

Puha, det er en længere omgang, men det holder min hud pæn og fugtet, og derfor synes jeg, at hvert eneste indsmøringsminut er godt investeret.

Vil du have den korte udgave af aftenens rutiner, så er den her:

1) Renseolie + vaskeklud 2) skummende rens 3) toner med salicsyre 4) ansigtsmist 5) serum 6) serum 7) olie 8) ansigtscreme.

Næste gang får du indblik i mine morgenrutiner, og jeg lover, at listen her er en del kortere 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs uniformen