Think pink

Efterårs uniformen

fall1 fall2 (Coat Carin Wester, knit Acne Studios, pants Celine Vintage, bag Saint Laurent, sneaks Adidas)

Æv, æv, æv bladene begynder snart at falde, temperaturen daler (ligesom dit humør), og det kan kun betyde en ting. Efteråret er på vej. Jeg er hverken fan af efterår eller vinter, men det er som bekendt uundgåeligt. Heldigvis har jeg allerede styr på vinterjakken, som jeg købte sidste år, og den får lov at følge mig endnu en sæson. Jeg er nemlig stadig glad for camelfarven, og især at kombinere flere stykker tøj inden for denne farveskala – må snart finde mig nogle camelfarvede bukser, så jeg kan gå helt i camel camouflage 😉

– ps. ville ikke have spor imod at kombinere et cameloutfit med en af de her tre tasker. Skærmbillede 2015-09-18 kl. 21.06.39Taske fra marni til ca. 5000 kr.Skærmbillede 2015-09-18 kl. 21.25.08Eller denne her fra Chloé til ca. 5.100 kr. 

Skærmbillede 2015-09-18 kl. 21.29.03Selv om logoprintet på denne her taske bringer tankerne hen på de glade 00’er og Paris Hilton, er den også tilpas halvfjerdserlækker til, at jeg sagtens kunne se den finde vej til min garderobe. Taske fra Gucci til ca. 6.300 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Think pink