Så hatten passer

Bogen der er et must for enhver beautytosse

superhudbog(Min nye skønhedsbibel som allerede blevet slidt efter at have været i nærkontakt med mine olierede cremehænder)

Anser du dig selv for at være en beautyfreak, eller vil du bare gerne vide mere om hudpleje? I så fald kan det kun gå for langsomt med at få fat i den seneste bog fra Anette Kristine Poulsen, som udover at skrive bøger også er blogger på Beautyspace.dk

I bogen Sådan får du superhud bliver du nænsomt ført igennem skønhedens verden  – herunder de biologiske og kemiske baggrunde for, hvorfor huden arter sig som den gør og hvilke ingredienser den har bedst af at labbe i sig.

I bogen introducerer Anette det, hun kalder for en hudplejepyramide. Denne pyramide illustrerer meget overskueligt, hvilke rutiner og produkter du skal bruge, hvis du gerne vil din hud det bedste. Er du ekstra flittig, findes der også en udvidet udgave af pyramiden –  så der er læsestof til både nybegyndere og dig, som er tosset med hudpleje og skønhed.

For mig fungerer bogen som en guide igennem hudplejejunglen. Især minder bogen mig om, hvad jeg burde være mere opmærksom på, hvis jeg vil have en flot og sund hud (og det vil jeg). På skønhedsplejefronten er jeg nok allerede stræberen i klassen og elsker mine daglige skønhedsrutiner. Især fordi selvsamme rutiner hjalp mig igennem en svær periode i mit liv, og jeg ser derfor skønhedsrutiner og forfængelighed som en vigtig del af hverdagen. Derfor kan jeg ikke være mere enig med Anette, når hun i bogen kalder forfængelighed for vores største selvopholdelsesdrift. Amen to that.

Mine skønhedsrutiner er der styr på, men kosten derimod…

På madfronten kan jeg være slem til at hælde sukker ned, og det giver ikke en pæn hud (eller bagdel, æv). Så tak for det indspark Anette. Nu er jeg igen begyndt at tage mig sammen i forhold til at vælge mad og ikke mindst ingredienser, som vil gøre noget godt for både krop og hud (grønkål, brocoli, fed fisk, nødder, og bær). Derfor stod weekendens morgenmad på noget så blæret overskudsagtigt som grovvalset havregrød med nødder, bær og kanel – (og lidt sukker i form af æbletern).

grød(Et enkelt madbillede er vel i orden, når det nu er for hudens skyld?)

Udover kostens betydning blev jeg igen mindet om, hvor vigtigt søvn er for hudens velbefindende. Søvn er desværre ikke noget, jeg har fået meget af de sidste tre år, men jeg forsøger ihærdigt at få mere af det blandt andet ved hjælp af lavendelolie (også et godt tip fra bogen).

Sådan får du superhud er en bog, der giver dig lyst til at danne gode vaner i forhold til hudpleje og kost, hvilket forhåbentligt vil øge dit generelle velvære – se at få den læst 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så hatten passer