Vil du også gerne holde gløden i live lidt endnu

Så hatten passer

hatten(Hat H&M, jacket vintage, turtleneck H&M similar here, pants H&M, sneaks Adidas, Bag Yves Saint Laurent, nails Chanel Coquelicot)

For mig er der altid en anelse angst forbundet ved at iklæde mig en hat –  ja, faktisk alle former for hovedebeklædning (silketørklæde, bandana, turban eller kasket, you name it).

Hvorfor?

Fordi når du først har valgt at placere en accessory på hovedet, kan du på ingen måde skjule, at du er typen, der bruger laaang tid på at sammensætte dit outfit.

Det er et problem. I hvert fald hvis du gerne vil ose af coolness og signalere, at du har en tilbagelænet tilgang til både tøjvalg og stil. I så fald, må du endelig ikke se overstylet ud. Evnen til at se casual cool ud mestrer især de Parisiske damer, og det er nok derfor, at deres stil og ikke mindst deres bedhair, er blevet så populært verden over. Og når de med tyk fransk accent siger; “Oh me, I never style my hair, I just woke up like this“, tror jeg ikke helt på dem, men misunder alligevel deres tilfældige styling af både tøj og hår.

Tricket er vel, at bruge lang tid på, at se ud som om du ikke har brugt lang tid foran spejlet – og her kan hatten altså afsløre dig.

Men nu ved I det, jeg, Marie Alkestrup, bruger uhyggeligt meget tid på at sammensætte mit tøj og endnu længere tid på at overveje, hvilken vej hatten skal tilte 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du også gerne holde gløden i live lidt endnu