Hvem klæder du dig på for?

Vil du også gerne holde gløden i live lidt endnu

Advarsel, i videon har jeg INGEN makeup på, så se med på eget ansvar 🙂

booster1(Radiance -Plus Golden Glow Booster)

Åh, sommeren og dermed din brune farve er vist ved at være på retur.

Heldigvis findes der produkter, som kan vedligeholde eller hjælpe gløden på vej hele året rundt. Desværre kan selvbruner være en anelse besværligt at bruge, især fordi det kan ende i for meget farve, eller endnu være endnu – for meget orange farve. Og vi kan vist ikke komme uden om, at næsten alle selvbrunnere efterlader en brændt småkagelugt på huden, æv.

Men ikke Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster, og i videoen viser jeg, hvordan den skal bruges. 

– Halleluja, jeg elsker alt ved det her produkt (undtagen at udtale navnet, og derfor kalder vi det Booster herefter). Kvinder verden over har klappet i hænderne over Booster, og jeg forstår dem godt. Booster er let og hurtigt at bruge, giver en idiotsikker naturlig farve og efterlader ikke en ækel selvbrunerlugt på huden.

Jeg plejer at bruge booster om aftenen efter rens, toner og serum, men du kan også vælge at bruge den om morgenen. Jeg blander to til tre dråber i min natcreme og smører derefter blandingen i hovedet og på hals, Booster skal nemlig ikke bruges alene på huden, men altid blandes op med din ansigtscreme.

Næste morgen vågner jeg med en fin naturlig farve. Især på grå mandage er det dejligt at starte dagen med lidt ekstra glød i ansigtet. Jeg plejer at bruge Booster hver anden aften. I indlægssedlen står der, at man kun må bruge Booster med Clarins egen creme, men jeg har blandet booster op i mange forskellige cremer, og det har virket lige fint hver gang. Husk desuden at vaske hænder efter brug, ellers får du meget orange poter.

Det bedste ved Booster er, at det netop booster din egen farve, så du ikke fra den ene dag til den anden bliver enormt brun, men i stedet gradvist kan bygge farven op til et niveau, hvor du er tilfreds. Desuden er det næsten umuligt at lave orange pletter i hovedet, fordi du kun smører lidt farve på ad gangen.

 I videoen nedenfor viser jeg, hvordan jeg plejer at bruge booster.

– Er du lige så begejstret for det her produkt som mig, så husk at Clarins lige har lanceret en ny udgave til kroppen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem klæder du dig på for?