Pussy Bow og Black Opium

Serummet der gør din makeup endnu pænere

goldlait corporal

Lait-Creme Concentré, Embryolisse i en særlig gold edition // Keep young and beautiful instant firming beauty shot, Ren 

muradEssential-c eye cream, Murad // Perfectning serum, Murad // Age-diffusing firming mask, Murad // Perfecting day cream, Murad // Age-Balancing night cream, Murad

Her på det sidste har jeg fået fingrene i rigtig mange nye spændende produkter, og derfor vil jeg ikke bare vise jer et, men hele to sera, som jeg er særligt begejstret for.

De giver nemlig begge huden en masse fugt og er dermed det perfekte underlag for makeuppen, især hvis du er glad for en lækker dewy-makeup. Ligeledes er fugtet hud altid det bedste udgangspunkt for en pæn foundation, da en trist og tør hud kan bevirke, at makeuppen vil sætte sig i tørre plamager på huden.

Serummet fra Ren indeholder blandt andet hyaluronsyre, som er en af de bedste ingredienser til at pumpe huden op med fugt, hvilket gør, at tørhedsrynkerne bliver mindre synlige, ansigtshuden ser fastere ud, og huden efterlades lækker og velplejet ud.

Perfectning serum fra Murad indeholder Squalan, som også er en god fugtende ingrediens, som giver huden fugt og glød.

Sådan bruges de:

Om morgenen inden jeg lægger makeup bruger jeg serummet fra Ren, før jeg enten bruger fugtighedscremen fra Embryolisse eller Murad.

Efter jeg har lagt fugtighedscreme, afslutter jeg med to dråber af den meget drøje serum fra Murad, som er lidt utraditionel, fordi den skal bruges oven på fugtighedscremen.

Efter at have brugt begge sera bliver resultatet en lækker gennemfugtet hud, som gør det nemmere at lægge en pæn makeup, fordi huden ikke ser tør og trist ud.

Man kan sagtens nøjes med bare et af de to sera, men som den beautynørd jeg er, var jeg selvfølgelig nødt til at prøve dem begge.

Har du brug for mere fugt i løbet af dagen, kan du duppe serummet fra Ren over din makeup, men sørg for at duppe og ikke gnide, hvis makeuppen skal forblive pæn.

 

Psst … Vil du have endnu mere skønhed, så følg med på Instagram, hvor jeg dagligt viser mine seneste skønhedsfavoritter

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pussy Bow og Black Opium