Anmeldelse af Magnetic Lash - 3 trin der giver magiske vipper?

Olietricket der giver en smuk dewy foundation

olietrick4(Face and Body foundation in N1 from MAC / Face and Body foundation in White from MAC, Argan Oil from Nafema)

Hvis du ligesom mig elsker en dewy hud, (som du får ved at lægge en cremet foundation gerne tilsat en cremehighlighter) så kender du måske allerede til olietricket?

For at få en ekstra fugtet foundation plejer jeg at blande en dråbe ansigtsolie i min normale foundation, Face and Body foundation fra MAC. Det gode ved olien er, at det ikke ødelægger foundationens dækkeevne, men bare giver den et mere fugtet look. De fleste ansigtsolier kan bruges, så længe de ikke har farve i sig. Jeg selv bruger bare min sædvanlige arganolie.

På billedet blander jeg også min hvide foundation i, fordi min normale foundation stadig er lidt for mørk til min vinterblege hud. Læs mere om den smarte hvide foundation her.

Som sagt, er det en meget cremet makeup, så har jeg en dårlig hud dag lægger jeg det ikke, fordi der har jeg brug for en mere mat og dækkende foundation. Men når huden arter sig, og gerne når den har fået lidt sommerfarve, så er en fugtet foundation noget af det smukkeste, fordi det får huden til at se meget lækker og levende ud.Skærmbillede 2015-05-21 kl. 10.25.52

Jeg plejer at blande en dråbe Arganolie i to dråber foundation, og det synes jeg, giver den perfekte blanding til en lækker dewy foundation.

olietrick2

Her blander jeg de tre produkter sammen

olietrick3

Her er den færdige blanding, som jeg jeg lægger på ansigtshuden med enten en foundation brush eller bare med fingrene.

 Husk, at det er rigtigt flot at parre en dewy foundation med lidt cremeblush på kinderne og cremehiglighter på kindben, næseryg, amorbuen og i øjenkrogen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Magnetic Lash - 3 trin der giver magiske vipper?