the orange feeling

Ku’ du også tænke dig hvidere bisser?

tænder3

(Dungarees Gina Tricot (now on sale) , sweater Uniqlo, sneaks Adidas, bag Saint Laurent)

På biledet ovenfor kan du måske ane ængstelsen i mine øjne – det er nemlig taget få minutter før, jeg begav mig afsted i raskt tempo i mod tandlægen for at få bleget tænderne (!). Som beautyblogger er jeg selvsagt vild med al slags makeup og især røde læber, som jeg synes ser bedst ud, når de parres med hvide bisser. Derfor har jeg længe gået og sukket efter hvidere tænder, og i sidste uge besluttede jeg mig for, at nu skulle det være. En tur hos tandlægen er aldrig rart og bestemt ikke noget jeg ser frem til, men tanken om de fine bisser løftede motivationen lidt 🙂

Efter tre kvarter i tandlægestolen var mine tænder en del hvidere. Behandlingen foregik således, at jeg fik blegemiddel på tænderne som blev sat under et skarpt lys i 15 minutter og dette blev gentaget tre gange. Man kan også få støbt skinner til blegning af tænderne derhjemme, men denne her metode skulle give et hurtigere resultat. Desværre fik jeg ret mange isninger i især en tand, og jeg har stadig lidt isninger, men de skulle meget gerne gå væk inden for en uge.

Nedenunder kan I se nogle meget afslørende før og efter billeder

Skærmbillede 2015-07-06 kl. 22.07.23Mine tænder før blegningen 

 tænder efter

Mine tænder efter blegningen

tænder4 Og så skyndte jeg mig at iføre mig de røde læber 🙂 

Selve resultatet er jeg meget glad for, men ved ikke om jeg tør igen, da det altså gjorde ganske ondt. Men isningernes styrke er meget forskellig fra person til person, og det er heller ikke alle der rammes af dem.

Ønsker du dig blegere tænder, så snak med tandlægen, men husk at det kan gøre lidt ondt, og at du aldrig kan få så hvide tænder som dem i Hollywood – ifølge tandlægen skyldes deres kridhvide tænder porcelænoverflader og ikke bare tandblegning.

– Er der nogen af jer, der har fået bleget tænder andre steder end hos tandlægen, og kan I anbefale det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the orange feeling