It's not all fun and games

Favoritten

lingpai1Endelig har jeg igen fået fingrene i Lings Oxygen plasma potion serum. Den er lidt pebret i prisen, men er alle pengene værd, fordi den holder min hud pæn. Den og ren Arganolie er for mig en vinderkombination, der holder min hud pæn og fri for de værste urenheder. Der kommer stadig lidt en gang imellem, og ved sådanne tilfælde har jeg heldigvis Drying Lotion, der udtørrer de små sataner.  Jeg købte serummet på Greenskins hjemmeside, og der faldt jeg også over en lækker dagcreme fra Pai.

Cremen hedder Echium & Macadamia Replenishing Day cream og indeholder en masse gode fugtingredienser såsom omega 3, 6 og 7fedtsyrer, og sort hyld der skulle øge hudens egen produktion af hyaluronsyre, som holder huden spændstig. Hyaluronsyre er et ord du skal holde øje med, hvis du leder efter produkter, der skal holde huden ung. Desuden skulle den indholde ingredienser der modvirker inflammation i huden, som kan ses i form af rødme og irriteret hud. Det lyder alt sammen meget lovende, men jeg har kun prøvet cremen i en uge, så kan ikke give en vurdering endnu.

Den lugter dog lidt sjovt – af snaps, men hellere den lugt end en tyk parfumedunst.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's not all fun and games