New in - the Derma Roller

New in- Mac Face and body foundation in white!

mac(MAC’s face and body foundation in N1 and in White)

Så har jeg været inde i den nye MAC Pro Store og købt et vældigt smart produkt. Nemlig en hvid foundation, som bruges til at blande i andre foundations for at gøre dem lysere. Min normale foundation var nemlig blevet for mørk til min vinterblege hud. Jeg kunne selvfølgelig have købt en endnu lysere foundation, men det er faktisk ret svært at finde foundations, som er lyse nok til min hud. Derfor var denne hvide blandings foundation, den perfekte løsning.

Det er selvfølgelig lidt besværligt, at skulle blande sig frem til den perfekte farve, hver gang man skal bruge sin foundation, men til gengæld får man en perfekt tilpasset foundationsfarve. Jeg blander de to foundations på håndryggen, og bruger ca. 2 dråber af min sædvanlige foundation sammen med en dråbe af den hvide foundation.

Jeg kan varmt anbefale dette produkt, da det er genialt til blege typer som mig selv, der har svært ved at finde foundations, der er lyse nok. Det er også smart, hvis du har en yndlings foundation, der bare lige er en anelse for mørk om vinteren, fordi så kan du bare blande lidt hvidt i den og stadig bruge den om vinteren.

I just bought a new white “face and body foundation” from MAC. It is brilliant to use when your regular foundation has become to dark for your winter pale skin. I mix the two colors on the back of my hand to make the perfect shade. I use about two drops of my regular foundation with one drop of the white foundation. I can highly recommend this product, especially if you are a white fart like me, where it can be hard to find foundations shades that are light enough in the winter time.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - the Derma Roller