Hej Verden!

Kindben til folket!

Markerede kindben er noget, jeg altid har drømt om, men aldrig rigtigt har haft meget af.  Er man ikke meget udsultet eller har gode gener, er det jo svært lige at fremtrylle kindben. Det troede jeg i hvert fald, indtil for to år siden, hvor jeg første gang faldt over ”contouring”.

Contouring går i al sin enkelthed ud på at forme ansigtet, ved at lægge skygger på bestemte områder i ansigtet.

 

Tricket er at finde en farve, der er så naturlig som muligt.

Den farve man skal gå efter, skal hælde mere imod en kølig mørkebrun end den klassiske orange tone, der er i de fleste bronzere. Er man meget bleg som mig kan det også være svært, for lægger man en for mørk tone, vil man ende op med et meget unaturligt og malet udtryk.

Jeg veksler imellem at bruge en fast øjenskygge fra Marianne Tromborg i farven Fairy og MACs Paint Pot i farven Groundwork.

Skærmbillede 2014-08-18 kl. 21.18.58

Har man lagt en mat og pudret grundmakeup, er det bedst at bruge et pudder produkt.  Jeg synes, det kan være svært at blande et cremet produkt med et pudret underlag, da man kan risikere at få et lidt klattet udtryk og ikke en naturlig blendet skygge.

For at se hvor og hvordan du skal fremhæve dine kindben, kan du starte med at suge kinderne ind.

Skærmbillede 2014-08-18 kl. 21.19.08 Der hvor din hulning naturligt er, skal du lægge en skygge. Med lette strøg lægger du først en streg, som du så toner ud.Skærmbillede 2014-08-18 kl. 21.19.24

Dernæst kan du også lægge noget skygge på tindingen – her skal du være meget opmærksom på at få det blendet pænt ud i hårgrænsen.

Man kan også lægge en skygge langs kæbelinen, eller hvis man ønsker at gøre sin næse optisk smallere, kan man lægge en meget let skygge ud på hver side af næsen. Det skal gøres meget forsigtigt og tones rigtigt godt ud.

Skærmbillede 2014-08-18 kl. 21.19.36 Contouring kræver nogen øvelse, men når man først har prøvet det et par gange og fundet ud af hvad der virker for en, så er det slet ikke så svært 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!