Billig makeup der hitter!

Review – Optical Blur primer

garnier1garnier2(Primer Optical Blur from Garnier)

Som lovet er her en lidt mere detaljeret anmeldelse af primeren Optical Blur fra Garnier. Jeg synes faktisk, at den er rigtigt god. Huden bliver meget blød og glat. Jeg kan tydeligt se forskel på den side af ansigtet, hvor jeg har lagt den på, i forhold til den side uden. Den er især god til at “blure” mine porer, så de syner meget mindre. I forhold til at minimere synligheden af ens rynker, synes jeg måske ikke, den giver en helt vild forskel. Konsistensen af primeren er lidt ligesom en flydende pudder, hvis I kan forestille jer det :-).

Jeg lægger primeren, efter jeg har lagt min dagcreme, og inden jeg lægger min foundation. Den har en matterende effekt, så er du ikke så vild med mat hud, skal du måske finde en anden primer. Det eneste lille minus jeg kan finde ved denne primer er, at den næsten gør huden så glat, at jeg synes, min foundation har en lille smule sværere ved at fæstne sig på huden. Så jeg skal bruge lidt længere tid på at få lagt min foundation, men tilgengæld ser min hud mere ensartet ud og med synligt mindre porer, hvilket jo altid er rart!

I actually really like this primer Perfect Blur from Garnier. I can clearly see the difference, if I only apply to half of my face. For me it especially blurs the pores in my face and make them appear smaller, which is great 🙂 Im not sure how much it conceals wrinkles, can’t say that see the big difference there. It´s easy to apply and mattifies your skin. So if your’e not a fan of matt skin, this is not the primer for you. Otherwise its great and really cheap which is always a plus 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billig makeup der hitter!