3 months on Imedeen- is it working?

New in – Dermablend

dermablend(Vichy Dermablend Concealer)

Så fik jeg fat i Vichys Dermablend som jeg før har skrevet om. Må dog indrømme, at jeg er lidt skuffet. Synes ikke deres farveudvalg er specielt imponerende. Deres lyseste foundation og concealer er langt fra lys nok til min hudtone.

Da jeg købte concealeren på Apoteket, var der ikke nogen tester på den lyseste farve Opal. Så jeg tog chancen og købte den alligevel, hvilket jeg ellers aldrig gør. Og jeg skulle da også have testet den først, fordi da jeg kom hjem, og prøvede den på, kunne jeg med det samme se, at den var alt for mørk til min ansigtshud.

Heldigvis har jeg købt denne her smarte White foundation fra MAC, som jeg kunne blande sammen med Dermablend concealeren. Således fik jeg blandet mig frem til den perfekte farve, men den blev også meget fortyndet. Derfor har jeg svært ved at bedømme concealerens dækkeevne. Synes den fungerer fint under min foundation, og har du en mørkere glød end mig, tror jeg at Dermablend ville være et udemærket valg. Den har også spf 30 og skulle være vandfast, hvilket også er et stort plus.

Jeg er dog som sagt skuffet over farveudvalget, Vichy må da vide, at Skandinavien er fuld af blegfede mennesker som mig 🙂

So today I got my hands on Vichy’s Dermablend concealer. But I must admit I am a bit disappointed about their color range. None of the Derma blend products was pale enough for my skin, not even close. But If your skin is darker then mine its probably a very good product with spf 30 and it is waterproof, perfect for the beach. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 months on Imedeen- is it working?