New in- Mac Face and body foundation in white!

3 months on Imedeen- is it working?

imedeen1imedeen2(Imedeen Derma One)

Kan I huske, at jeg for tre måneder siden fik målt mit collagen indhold i huden? Det var som bekendt ikke super højt, og derfor begyndte jeg at tage imedeen piller. Disse piller skulle via et indhold af zink, vitamin c og “marine complex”, holde huden fugtet og give glød. Læs mere om Imedeen her og det tilskud jeg har taget..

Nu har jeg taget mine sidste piller idag, præcis en uge før min 25 års fødselsdag og det er nu tid til at gøre status over Imedeens virkning .imedeen1

Jeg har endnu ikke fået målt mit collagen indhold siden jeg begyndte på Imedeen, men så snart Matas holder et nyt event, vil jeg skynde mig derned og få analyseret huden. Derfor har jeg ikke nogen måling, der beviser om pillerne har haft en positiv virkning på min hud og collagen indhold. Dog har jeg i de sidste tre måneder holdt skarpt øje med min hud, og rynkerne er ikke blevet mindre, men de er heller ikke blevet værre.

Pænere hud og mindre tørhed

Da jeg startede på Imeeden, døjede jeg med meget tør hud på kinderne. Den tørre hud er nu helt væk, på trods af at det har været nogle kolde måneder med frost. Jeg har heller ikke haft så tørre ben og arme, som jeg ellers plejer at slås med hver vinter.

Jeg tror bestemt, at mit daglige Imedeen tilskud har haft en positiv effekt på min hud, som nu er mindre tør. Min hud i ansigtet er blevet mere ensartet og mere glat. Jeg kan bedst beskrive det som, at min hud nu ser ud som om, den har fået et lille photoshop touch up.

Efter tre måneder med Imedeen er der altså ikke sket en dramatisk forbedring, men en lille en, som gør mig glad, hver gang jeg nærstuderer min hud i spejlet 🙂

About 3 months ago i started taking an anti age supplement called Derma One from the danish brand Imedeen. It is supposed to give your skin more moisture and a beautiful glow. The pills contains zink, vitamin C and a marine complex. Read more about Imedeen here and the supplement Derma one that I have been taking.

After taking Imedeen I feel that my skin is less dry overall and my facial skin looks more even and prettier then before. There has not been a dramatic chance after my 3 months with Imedeen, but a small one that makes me happy every time i study my skin 🙂 

2 kommentarer

  • Leah

    Hejsa

    Du nævner du fik målt dit collagen men dit link fungerer ikke.. Den henviser i stedet til en italiensk kosmetik side. Kan du rette eller indsætte den i din besvarelse? Vil meget gerne læse om det da jeg ikke vidste man kunne få det målt.

    Takker.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mind your makeup

      Hej Leah. Jeg kan godt se at linket viser hen til en dum italiensk side, ved ikke hvorfor! men her er et link til min seneste collagen målling hos Matas Jeg kan desværre ikke finde det indlæg jeg linker tilbage til i indlægget. Jeg har nemlig skiftet blog undervejs og der var desværre nogle indlæg der gik tabt i processen 🙁

      Kh Marie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in- Mac Face and body foundation in white!