VIDEO - How to cleanse your skin with an electric toothbrush!

New in – Bioeffect EGF Serum

bioeffect1(EGF serum from Bioeffect)

Så har jeg fået fingrene i endnu et hudforyngrende produkt- nemlig det meget roste EGF serum fra Islandske Bioeffect. 15 ml. af Bioeffects EGF serum koster omkring 800 kr, men skulle efter sigende være alle pengene værd.

Jeg har fået et billigere specialtilbud på 5 ml. af serumet. Serumet er meget drøjt i brug, og de 5 ml. skulle holde i 2 måneder, hvis jeg kun bruger det om aftenen.

Serumet er baseret på et såkaldt EGF protein som skulle være celleaktiverende. De kostbare serumdråber skulle bevirke en mere glødende og glattere hud, mindske synlige rynker og synligheden af eventuelle solskader i ansigtet. Læs mere om produktet her.

Jeg bruger serumet hver aften, efter jeg har vasket ansigtet grundigt. (Jo bedre du renser dit ansigt, jo bedre vil dine ansigtscremer trænge ind i huden).

Jeg bruger omkring 4 dråber af EGF serumet, som jeg fordeler jævnt i ansigtet. Bioeffect fraråder, at man bruger andre cremer sammen med serummet, da nogen cremer kan have en hæmmende effekt på virkningen af EGF proteinet. Jeg synes heller ikke, jeg behøver at fugte med andet end de fire dråber, for de rækker overraskende langt og fugter fint.

Jeg har brugt serumet i halvanden uge nu, og synes allerede min hud ser pænere ud, men det kan jo også skyldes mine andre indsatser og investeringer, se herher, her og her.

Grunden til, at jeg har investeret i så mange anti-age produkter på det seneste, er fordi jeg inde for det sidste år, har bemærket flere fine linjer i ansigtet og mere tørhed generelt. Jeg nærmer mig også med hastige skridt de 25 år, og det er omkring denne alder, at man som kvinde, vil begynde at se de første små aldringstegn.

Det skal lige siges, at jeg ikke er hysterisk bange for rynker, men jeg vil gerne have en pæn, fugtet og sund hud så længe som muligt! De kloge siger, at jo tidligere du starter med at gøre noget aktivt for din hud, desto pænere vil huden være, når du kommer op i årene.

Så nu er jeg for alvor gået ind i kampen imod slap og træt hud, og håber det vil betale sig senere 🙂

I have got my hands on the very praised and recommended EGF serum from the Icelandic Brand Bioeffect. The serum is supposed to make your skin more glowing less saggy and reduce the appearances of fine lines and wrinkles. Read more about the EGF serum her.

 I use about 4 drops of it every night. First I make sure to clean my face thoroughly. I don’t mix the serum with other moisturizers, because some facial creams can inhibit the impact of the EGF serum. I have used the serum for about a week and a half now, and I already feel that my skin looks better. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO - How to cleanse your skin with an electric toothbrush!