Så gik der vist 90'er gak i den

Jeg vandt sgu, så nu er der bløde ben

dr hauschka

(Almond Soothing Bath Essence and Quince Hydrating Body Milk from Dr. Hauschka)

Uh, har helt glemt at vise de produkter, som jeg var så heldig at vinde via yndlings bloggen Beautyspace. Der er nu intet så dejligt som at vinde en konkurrence (eller bare mandelgaven til jul). Når præmien oveni er god, så føles smagen af sejr ekstra sød… Og præmien fra Dr. Hauschka var rigtigt god. Den bestod af både badeolien Almond Soothing Bath Essence og den lækre fugtighedscreme Quince Hydrating Body Milk.

 Det er vist meningen, at man skal hælde olien i badekaret og holde hjememspa, men som fattig studerende ejer jeg ikke lige et badekar (næ, herhjemme er bruseren nærmest placeret over toilettet, hvilket ikke ligefrem højner følelsen af fredfyldt hjemmespa, suk). Så måtte straks finde på anden brug af olien, og derfor fandt jeg ud af, at den fungerer genialt som smørrelse til benene under den obligatoriske jeg skal have bare ben panikbarbering.

Jeg er desværre typen, der har meget tørre ben, og derfor kan barbering være en meget krads omgang for de kære stænger, (har overvejet, om man skulle droppe barberingen og begrunde de lodne stænger med en særlig politisk overbevisning). Men efter Dr. Hauschkas Bath Essence kom ind i mit liv, har jeg haft nul problemer med tørre og kløende ben – Yay!

Bodylotionen smører jeg selvfølgelig på kroppen efter badet, hvor huden stadig er fugtig og bedre tager imod cremen. Det er en meget tynd bodylotion, men den fugter rigtigt godt og absorberes netop meget hurtigt på grund af den tynde konsistens.

Så tak til Beautyspace og Dr. Hauschka for mine nyfundne bløde og glatte ben 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så gik der vist 90'er gak i den