New in - Denim on denim with denim

Økologisk solpleje i topklasse

 photo a003aa77-cab1-4809-8296-417fdf80c283_zpswjoci1mz.jpg

Uh, har jo slet ikke fået vist jer min præmie. Var så heldig at vinde en konkurrence på yndlings bloggen beautyspace.dk. Så nu er jeg den heldige ejer af det perfekte øko solsæt fra Jurlique; en solcreme med en høj nok faktor til en blegfis som mig (spf 40), en aftersun til når solens stråler alligevel bliver for meget, og en selvbruner der kan give illusionen af, at jeg faktisk har fået en tan (det sker sjældent).

Indtil videre har jeg kun fået testet selvbruneren, og den er virkelig god! Den er nem at smøre ud, har en farvet creme, så man kan se, hvor man allerede har smurt farve på, og så lugter den faktisk ikke ækelt af selvbruner. Synes mange selvbrunere får mig til at lugte af en gammel brændt småkage, men med denne her er der kun en svag duft når man påfører den, og den forsvinder hurtigt igen. Jeg synes, den giver en flot jævn farve, som ser ganske naturlig ud – så jeg er en fan. Denne selvbruner giver som sagt farve, når du lægger den, men først efter to timer kommer den rigtige farve frem, så husk at lægge den i god tid.

Gode tips til at lægge selvbruner 

Husk, at eksfoliere huden godt, inden du begiver dig ud i den store selvbruner indsmøring. Jeg selv eksfolierer og fugter min hud aftenen inden,  jeg lægger selvbruneren næste morgen. Jeg laver en blanding af lige dele olivenolie og salt som jeg i badet, smører hele kroppen ind i. Ansigtet eksfolierer jeg med min sædvanlige vaskeklud. På denne måde er huden eksfolieret og fugtet, og klar til et lag selvbruner næste morgen. Grunden til at jeg venter til næste dag med selvbruner er, at huden ikke optager selvbruneren særligt godt, hvis den lige er blevet smurt ind i creme eller olie. Og tænker du, bare at droppe fugten, kan din hud være for tør, og så vil selvbruneren lægge sig i tørre plamager på huden, hvilket giver en ujævn og ikke så klædelig farve. Og husk at give selvbruneren nok tid til at tørre ind, så den ikke misfarver dit tøj.

Ved ansigtet er jeg meget opmærksom på at få smurt det godt ud ved hårgrænsen. For at undgå grimme selvbrunerstreger tager jeg altid en tør vatrondel, som jeg gnider efter med ved hårgrænsen, øjenbrynene, ved overlæben og langs kæben.

Husk, altid at give de tørre steder såsom albuer og knæhaser lidt ekstra fugt, så farven også lægger sig pænt her. Og vask altid hænder, efter du har smurt selvbruneren på, ellers får du et par meget orange poter 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - Denim on denim with denim