Husker du at rense solcremen af?

Holiday beauty essentials

ferie(Swimsuit H&M, slippers Adidas, blouse vintage, bronzer Chanel “Les beiges” in shade N 40highlighter “copacabana” Narsmultiple stick “orgasm” Narsfacial mist “Thermal spring water” spray Avène, sunstick spf 50 “Anthelios” La roche-posaynail polish “Tapage” and “Fracas” Chanelperfume “Summer Linen” Cleaneye makeup remover in travelsize Matas, facial wash “cleanance” Avène, cocunut oil Urtekram, sunscreen spf 50 Vichy, face sunscreen “capital soleil” spf 50 Vichytravel size “Paddle brush” Shu Uemura, bikini Zimmermann Swimwear, sunglasses Stella McCartney, silk scarf vintage)

Undskyld for stilheden, men har lige været en uge på Sardinien. Italienerne forstår at lave pasta, tøj og tasker, men wifi på hotellet er åbenbart for meget at bede om. Så derfor har der ikke været nogen opdateringer her på bloggen- men der vil snarrets komme en masse indlæg (har skam shoppet en del både i lufthavnens taxfree shop og på Sardinien). Indtil da er her lidt inspiration til, hvad man kan proppe i kufferten, hvis man planlægger at stikke af mod varmere himmelstrøg, eller bare skal en tur i sommerhus.

Solfaktor er selvfølgelig et must! Masser af det og husk nu en høj faktor- jo højere faktor jo større andel af UVA beskyttelse i solcremen. Uva beskytter imod solens “aging” stråler, og uvb beskytter i mod “burning”. Jeg havde en kæmpe faktor 50 med til kroppen og en særligt fugtende faktor 50 specielt til ansigtet. Begge fra Vichy som er blevet mit yndlingsmærke, når det kommer til valg af solcremmer.

Det er vigtigt både at beskytte huden i form af solcremer og det kemiske filter der i dem, og samtidigt give din hud en god barriere med gode cremer og olier med antioxidanter i, der beskytter huden for strålerne nede i de dybere lag. Så sørger du for, først at bruge produkter med fugtende hudgode ingredienser i, og derefter bruger en høj solfaktor, skulle du være endnu bedre beskyttet mod solskader.

Jeg startede eksempelvis hver dag med at rense ansigtet og bruge toner. Så gav jeg ansigtet et pift med Avènes “Thermal spring water”, så min hud blev fugtig, og så kunne den olie jeg brugte, Pais hybenkerne olie, bedre trænge ind og holde min hud fugtet hele dagen. Dernæst lagde jeg min normale fugtighedscreme oven på olien og afsluttede med solcremen.

Thermal spring water sprayen fra Avène, var også god at have med på stranden, hvis ansigtshuden blev lidt overophedet.

For at undgå at få uren hud af solcremens tilstoppende kemiske filtre, har jeg købt en ny ansigtsvask ” Cleanance K” fra Avène. Denne ansigtsvask er lidt skrappere, end den jeg plejer at bruge, men stadig mild og uden sæbe eller andre udtørrende ingredienser.

Så havde jeg lidt makeup med til at skabe en glødende solkysset hud. Ja, “glødende solkysset hud” lyder som noget, man kunne læse om i en artikel fra Femina, men jeg kunne ikke lige finde på et mere flatterende navn for en makeup, der i princippet går ud på, at man som blegfis snyder sig til lidt sommerfarve og glød ;-). Gløden fik jeg fremtryllet med bronzeren Les beiges fra Chanel og highlighter og cremeblush fra Nars.

Jeg havde også taget min kokosolie med, fordi den er et dejligt multiprodukt, der kan bruges, når huden eller håret har brug for lidt ekstra fugt, eller hvis makeuppen og solcremen skal renses ekstra grundigt af – se mere her.

Ja det var mit vigtigste habengut til charterferien – foruden de mindre glamourøse produkter som myggespray, høfeberpiller og selvbruner (var nødt til at ty til selvbruneren den sidste dag på ferien, så jeg i det mindste lignende, en der faktisk lige havde været en uge i Italien)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husker du at rense solcremen af?