Holiday beauty essentials

Tax free beauty heaven!!

taxfree(Small Duo Fibre Face Brush MACPrep+Prime Transparent Finishing Powder MACLes Beiges powder in color N10 Chanel)cocoblue(Le vernis “Coco Blue” Chanel)ferie7ferie8(YSL makeup palette)

Elsker lufthavnens tax free skønhedsudvalg, og har altid en lang liste klar med ting, jeg skal have fat i.

Jeg har længe ledt efter den perfekte løse pudder til at binde makeuppen til huden, uden at den ser for pudret ud. Efter at have prøvet et par forskellige faldt valgt på MACs Prep+Prime Transparent Finishing powder, som materer uden at afgive det mindste spor af farve eller et tykt kaget lag. Jeg bruger især pudderen til at forlænge min concealers varighed under øjnene. Først lægger jeg concealeren og så et tyndt lag af pudderet, som jeg også bruger på øjenlåget, inden jeg skal lægge eyeliner eller øjenskygge. Således fordeler farven sig bedre og holder i længere tid på øjenlåget uden at lægge sig i streger ved øjenlågets folder.

Dernæst købte jeg en såkaldt fiber pensel, som jeg især vil bruge til at børste pudder under øjnene væk med. Det er nemlig smart at lægge et tykt lag pudder under øjnene, hvis du har tænkt dig at bruge en mørk øjenskygge, der kan drysse ned under øjnene. Har du først lagt et lag pudder, kan du bagefter børste det væk sammen med drysset, og så er du fin igen under øjnene uden uheldige sorte streger. Børsten er også rigtigt god til at fordele både fast og flydende rouge med. Børsten hedder Duo Fibre Face Brush og er fra MAC.

Jeg har før blogget om Les Beiges fra Chanel og har allerede en pudder i farven N40, som jeg har brugt som bronzer. Les Beiges serien indeholder også lyse nuancer, der kan bruges i hele ansigtet. Jeg har hørt meget godt om de lyse nuancer og endte med at købe den lyseste farve N10, hvilket jeg bestemt ikke har fortrudt! Jeg synes faktisk, at denne pudder er genial! Den dækker ikke specielt meget, men giver ens hud en rigtigt flot glød med en matterende effekt, uden at blive for pudret eller makeuppet at se på. Jeg kan bestemt anbefale at vælge de lyse nuancer i les beiges serien og bruge dem som almindeligt pudder – jeg har brugt min hver dag lige siden jeg købte den, og har man brug for mere dække, kan man starte med at lægge et tyndt lag foundation og så afslutte med pudderet.

Chanel neglelakken i farven Coco Blue har længe stået øverst på min ønskeliste, men den har desværre været udsolgt i alle de butikker jeg har været i, både i Danmark og i udlandet. Men så fandt jeg den sørme på Sardinien! Det var den sidste, der var tilbage, så jeg hapsede den med det samme. Selvom lyseblå negle måske ikke er det hotteste lige nu, synes jeg nu stadig, det ser godt ud til sommerbrune hænder (eller blege fregnede poter i mit tilfælde).

Til sidst men ikke mindst faldt jeg for denne smukke YSL makeup palette, som jeg fandt i sardiniens lufthavn. Synes især den ferskenfarvede – og brun/kobber farvede øjenskygge er meget smukke og brugbare. Jeg er også ret vild med den lyserøde rouge og læbestifterne. Så den måtte jo komme med hjem til samlingen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holiday beauty essentials