Ku' du også tænke dig hvidere bisser?

Dagbog fra Roskilde

IMG_3581
IMG_3593

Jeg nåede lige at lave en yndig pose inden det fulde fjæs kom frem, hvilket nok bedre viser, hvordan jeg faktisk så ud det meste af dagen på Roskilde, suk.)

IMG_3583 (Ja, damerne var vist også fulde)IMG_0233 Skærmbillede 2015-07-08 kl. 20.46.22

– og nøj det var en god dag! Jeg fik hældt mojitos og øl ned alt imens jeg skrålede med på Florence and The Machine, og senere vippede jeg med til tonerne af Jungles festlige lyd.

Det var sgu fedt at være på endagstur til Roskilde i en frisk og veloplagt tilstand. Normalt er jeg nærmest en zombie fra jeg kommer derned, til jeg tager hjem igen, men ved et endags besøg kunne man se festivalen an med helt friske øjne og et højt energiniveau (især efter øl og nachos var jeg godt flyvende). Næste år vil jeg nok gerne have flere dage dernede, så jeg kan nå at opleve endnu flere ting – en dag er ikke lang tid, men nåede til al held at møde de fleste af mine venner, og fik samlet et dejligt hold af mennesker til Florence koncerten. Uf det var godt, og jeg var helt høj af øl, glæde og musikeufori. Fik endda et lille minde med hjem fra Mads Nørgaard og Covers Photo Booth, lidt cheesy har man vel lov at være 😉

Ps. hvis nogen af jer har bemærket, at jeg er gået fra blegfed dansker til eksotisk (eller noget) og solbrun, er der en ganske (u)naturlig forklaring på denne forvandling, som I får meget snart…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ku' du også tænke dig hvidere bisser?