Sådan dækkes urenheder bedst

New in – Say hello to Marta

Skærmbillede 2015-06-22 kl. 15.27.36IMG_3459

(Céline sunglasses, Marta)

Argh (!) nu sidder jeg igen i eksamenshelvede. Ikke nok med at jeg læser til eksamen og skal op imorgen (panik), så er jeg også blevet mega forkølet. Har nok noget at gøre med, at jeg i torsdags var så dum at stå i silende regn og spille festlig. (Note to self: man skal aldrig spille festlig i regnen, man skal bare blive hjemme under dynen)

– Min kæreste skulle optræde i pumpehusets byhave, og så måtte jeg jo møde op, uanset vejret. Desværre valgte jeg ikke at iføre mig fornuftigt regntøj, men i stedet meget upraktisk tøj, og derfor sidder jeg nu med snot i hele hovedet, suk… (ja undskyld for det maleriske billede)

Men, men, men til gengæld har jeg netshoppet lidt under eksamenslæsningen. Har både fået købt et hæsligt fejlkøb, men også to vældigt gode køb. Nemlig de solbriller du kan se på billedet. De er fra Céline og modellen hedder Marta. Har været besat af dem, siden jeg så dem på Joan Didion. Så da de endelig kom til salg på sunglassesshop, til en pris jeg faktisk kunne betale, slog jeg til.

– Måske var det lidt optimistisk af mig at købe solbriller, tror måske en termodragt ville passe bedre til temperaturen på denne “sommer“.

Det andet køb viser jeg meget snart – det er hr. Alexander Wang, der har designet det, og jeg er ganske begejstret 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan dækkes urenheder bedst