Påske - over and out

Lip cure – dine læbers bedste ven

lipcure1(Lip cure from Tromborg)

Jeg må simpelthen dele det her produkt med jer(!).

Til min fødselsdag var jeg så heldig at blive begavet med Lip cure fra Tromborg. (Okay, måske var det ikke ligefrem held, der gjorde, at Lip cure endte i min pakke, men derimod min udførelige ønskeliste, hvor Lip cure stod meget højt prioriteret). Jeg havde nemlig hørt en masse godt om Lip cure, og derfor ville jeg også prøve den – og jeg elsker den!

Jeg bruger den hver aften, hvor jeg smører et tykt lag på læberne inden jeg skal sove. Næste dag vågner jeg op med pæne fugtede læber. Min ene veninde bemærkede endda, at mine læber så pænere ud end normalt, og her måtte jeg fortælle hende, at min hemmelighed var Lip cure. Derefter fløj hun straks afsted imod den nærmeste Tromborg biks, og købte sit eget eksemplar.

Lip cure føles ligesom en tyk fugtighedscreme og kan derfor godt give et lidt hvidligt skær på læberne. Af den grund bruger jeg den primært om natten. Om dagen foretrækker jeg stadig at bruge Tromborgs almindelige Lip balm, som giver det flotteste shine til læberne (og til kindbenene, hvis du dupper lidt balm på dem).

 Forskellen på Lip cure og Lip balm er, at der er lidt flere plejende ingredienser i Lip cure såsom macadamia nød og e vitamin. Både Lip cure og Lip balm indeholder aloe vera og shea butter.

Jeg elsker min Lip cure, som nu er blevet en fast del af mit natbords inventar og godnatrutine sammen med denne her øjenvippeserum.

4 kommentarer

  • Måske man skulle afprøve den, har efterhånden hørt meget godt!

    http://satinawandel.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mind your makeup

      Ja, jeg er i hvert fald fan og kan kun anbefale den 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder lovende – Jeg har selv personligt lige investeret i Tromborg Delux face cream – day & night moisturizer.. Og jeg er fan… Lækker duft af appelsin og den fugter min hud super godt.

    Tror jeg skal have fat i begge læbepleje produkterne.

    Bylouise.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mind your makeup

      Uh, den creme lyder lækker Louise! Det gode ved både lip balm og lip cure er også, at de ikke er så hårde for pengepungen som mange andre Tromborg produkter :-)Så der er råd til begge dele 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske - over and out