One more time...

Tørre læber, nej tak!

tromborg(Lip Balm from Tromborg)

Som I nok kan se på billedet, har jeg brugt min Lip Balm fra Tromborg rigtigt meget denne vinter. Om vinteren får mange af os meget tørre læber på grund af både frost og et tørt indeklima, der skabes af varmen fra vores varmeapparater, som jo bliver skruet godt op i kulden.

Når først læberne er tørre og sprukne, er der ikke andet at gøre end at give dem en masse fugt! Denne læbepomade indeholder mange gode fugtende ingredienser, såsom shea butter og aloe vera. Desuden giver den læberne et perfekt shine, så lige nu er Lip Balm min klare læbepomade favorit. Udover at bruge læbepomade, laver jeg tit en hjemmelavet lip scrub af olie og sukker, som jeg blidt eksfolierer læberne med, så de ser bløde og pæne ud igen.

Jeg overvejer også at prøve Tromborgs Lip Cure, som jeg har hørt skulle være rigtigt god i kampen mod de tørre læber. Lip Cure indeholder endnu flere plejende ingredienser, og skulle være rigtigt effektiv, hvis man bruger den som en læbekur hen over natten. Man kan også bruge den under sin læbepomade og således få dobbeltbeskyttelse, lidt ligesom når man bruger serum eller olie under sin almindelige dagcreme.

Hvad er jeres bedste våben imod de satans tørre vinterlæber?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One more time...