En festlig guide der giver dig bambi øjne hele natten!

New pants for day and night

asos3(Pants Asos, Sweater Acne, bag Saint Laurent, sneaks Adidas)asosgoya1.1.1 (Pants Asos, blouse Stine Goyabag Saint Laurentsneaks Adidas, bra Calvin Klein)asosgoya2(Lipstick “Lip Tech” in Sangria from Smashbox, nails “Frenzy” from Chanel)asosgoya6(Dry shampoo The Original from Batiste)

Snusede for nylig forbi Asos.com, hvor jeg fandt et par meget billige bukser, og en af de bedste tørshampoer der findes (ifølge mine kilder), så måtte jo slå til. Både bukser og tørshampoo blev brugt flittigt igår. Havde bukserne på om dagen med en stor sweater og så igen om aftenen, hvor jeg parrede dem med en mere festlig bluse og bærfarvede læber.

Batiste tørshampooen har jeg som sagt hørt meget godt om, og jeg synes den levede op til sit gode ry. Den giver håret et lækkert mat look, og er meget nem at rede ud i håret. Den efterlader heller ikke nogen hvide spor i mit mørke hår. Jeg har før prøvet tørshampooer, der filtrer håret sammen eller efterlader meget farve i håret, og som derfor er nærmest umulige at arbejde med. Har blandt andet haft disse dårlige oplevelse med Matas’ tørshampooer, som jeg derfor ikke vil anbefale, men denne her fra Batiste er både god og billig! Den findes i et væld af farver og med forskellige dufte, men jeg tog det sikre valg, og valgte den originale, som er uden farve og markant duft.

 Er du interesseret i at få fingrene i tørshampoo fra Batiste, vil jeg råde dig til at købe den igennem Asos.com, fordi der er den meget billigere end på de danske webshops.

Ps. i morgen kommer næste video i Mindyourmakeups store penselguide, så husk at kigge forbi bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En festlig guide der giver dig bambi øjne hele natten!