New in - nude turtleneck and MAC Prep+prime eye

New in – Flared pants

russianred1 russianred2(Flared pants H&M, sweater Acne, turtleneck H&M, bag Saint Laurent, Sneaks Adidas)

Her er lidt billeder fra en træt morgen, hvor jeg ikke havde fået meget søvn natten før. Jeg tvang mig selv op, og fik stukket benene i mine nye trompetbukser fra H&M. 70’er stilen er for alvor ved at gøre sit indtog på moden i denne sæson, og derfor er et par bukser med svaj næsten en undgåelig del af din forårsgarderobe.

– og nu til makeuppen.

russian redd 3

(Prep+prime Lip from MAC/ Lip liner Cherry from MACLipstick Russian red from MAC)

Jeg var som sagt lidt mast den dag, og derfor tænkte jeg, at et par klassiske røde læber kunne peppe både ansigt og humør op. Jeg brugte den ikoniske farve Russian Red, som er en mat læbestift med en blålig undertone, hvilket er godt, hvis man har en anelse gullige tænder. Den blålige tone i læbestiften gør, at dine tænder ser mere hvide ud.

Inden jeg lagde læbestiften, lagde jeg først en primer. Dernæst tegnede jeg hele læben op med en lipliner, der matchede farven på min læbestift. Jeg lægger altid lipliner på hele læben, og ikke bare rundt om læbekanten. Det giver en mere holdbar læbestift, og gør, at du efter at have drukket og spist, ikke ender op med nul farve på midten af  læberne, og resterne af din mindre klædelige liplinerstreg langs læbekanten.

På neglene havde jeg Chanels no. 605 Tapage på, som meget fint matchede læberne.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - nude turtleneck and MAC Prep+prime eye