Smukfest tur/retur

Maybelline Baby Lips – not so much!

maybelline4maybelline1maybelline 2

Undskyld for stilheden for bloggen- har været opslugt af sommerfester, sommerhusture og et enkelt styling og makeup job til et photo shoot, som I nok skal få lov, at høre mere om meget snarrest!

Men nu til noget helt andet nemlig Maybellines meget hypede læbepomader Baby Lips. Har læst om Baby Lips på adskillige blogs, så var jo nødt til at prøve den! Desværre er jeg ikke blevet synderligt imponeret…

Selve den fugendte effekt og konsistensen er da helt fin, ligesom alle andre læbepomader, men farven ak ja. Nu skal det lige siges, at der er mange farver i denne serie, og jeg har kun afprøvet denne ene farve Pink Punch. Selvom jeg normalt er stor fan af pink farver på læberne, er jeg ikke glad for denne pinke farve, som var lidt for bleg pink til min smag og mindede mig mest om de legetøjs læbestifter jeg havde, da jeg var lille. (Hvis Barbie var en levende kvinde, ville hun helt sikkert have valgt denne farve)

Så blev altså lidt skuffet, havde troet at farven ville være mere frisk i det. Baby lips fungerer fint som læbepomade og måske er de andre farver i serien pænere end denne her, men tror, at min affære med maybelines Babie Lips slutter her.

Hva synes I, er de hypen værd og er der nogen af farverne, I er helt vilde med?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukfest tur/retur